Olemme paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, joka myy sähköenergiaa noin 17 500 asiakkaalle Pohjois-Satakunnassa ja lähialueilla. Asiakasmääräinen markkinaosuutemme alueellamme on noin 90 prosenttia.  Kankaanpäässä myymme myös kaukolämpöä.

Energiansäästöpäivä la 11.10. klo 10-14

Ohjelmassa tietoiskuja, sähköinen ongelmajätepiste, arvontaa ja  ilmapalloja. Tervetuloa Vuohiniityntielle.

 


Haluamme sinut lähipiiriimme kertomaan rehellisen mielipiteesi

Haemme eri-ikäisiä asiakkaitamme asiakasraatiin. Lue lisää uutisistamme>>


Kesän WattiMatti palkinto on arvottu - ja arvonnat jatkuvat!

 Kaikkien tänä kesänä WattiMattiin kirjautuneiden kesken on arvottu 500 kWh sähköä. Voittajaksi nousi Timo Kankaanpäästä. Onnittelut Timolle ja kiitokset kaikille kisaan osallistuneille. Loppuvuoden arvomme kuukausittain tuotepalkintoja uusien kirjautuneiden kesken. Lue lisää>>


Tekstiviestillä tieto sähkökatkosta

Sähkökatkon aikana saat tekstiviestin, jossa kerrotaan käyttöpaikan osoite, mahdollinen katkon syy ja arvioitu kesto. Kun katko on ohi, saat tiedon sen päättymisestä.

Näin aktivoit Keskeytysvahti-palvelun: Kirjaudu WattiMattiin (linkki oikealla ylhäällä). WattiMatissa sinulla on mahdollisuus aktivoida palveluun lisäominaisuuksia. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Pikaohje palvelun aktivoimiseen tekstiviestitse: Kirjoita tekstiviesti: VSO AVAA käyttöpaikkatunnus asiakasnumero esim: VSO AVAA 1234 12345 Käyttöpaikkatunnuksen ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Jos haluat viestit ympäri vuorokauden, laita viestin loppuun vielä 24h.  Lähetä viesti numeroon 18200. Saat vastausvahvistuksen palvelun käyttöönotosta.Uutiset ja tapahtumat

Haluamme sinut lähipiiriimme kertomaan rehellisen mielipiteesi
Haemme eri-ikäisiä asiakkaitamme asiakasraatiin. Jos olet valmis kertomaan avoimesti näkemyksesi asiasta kuin asiasta olet etsimämme henkilö.

Honkajoen biokaasumoottorilaitoksen rakennustyöt edistyvät
Vatajankosken Sähkön Honkajoen Kirkkokalliolle sähköä ja lämpöä tuottavan moottorivoimalaitoksen rakennustyöt edistyvät. Tällä viikolla on asennettu paikoilleen rekka-autoilla konteissa saapunutta kaasumoottoria.

Lisää uutisia

Sähköneuvoja

Kysy neuvoa mistä tahansa sähköasiasta Vatajankosken omilta sähköneuvojilta.

Palvelu avoinna ma-to klo 9.30-16 ja
pe klo 9.30-14. Palvelu suljettu klo 11-12.


Usein kysyttyä sähköneuvojalta


www.energiapihi.fi