Olemme paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, joka myy sähköenergiaa noin 17 500 asiakkaalle Pohjois-Satakunnassa ja lähialueilla. Asiakasmääräinen markkinaosuutemme alueellamme on noin 90 prosenttia.  Kankaanpäässä myymme myös kaukolämpöä.

Tervetuloa kojullemme!

Olemme mukana kesätapahtumissa esittelemässä uusia palvelujamme muun muassa aurinkosähköä ja mökkivalvontaa

la 7.6. Pomarkun Päivä messut
pe 18.7. Lavian markkinat
la 26.7. Honkajoen markkinat
su 3.8. Karvian markkinat
la 9.8. Kankaanpään kesätori

Arvontaa ja ilmapalloja. Pallonheittokisa, jossa yhteistyökumppanimme Mailajuniorit.

Tule tutustumaan energiapihi-tuotteisiin!


Voita 500 kWh sähköä!

sähköinen asiointi

Kiinnostaako oma sähkönkulutuksesi? WattiMatin kautta voit hoitaa yleisimpiä sähköön liittyviä asioita mihin vuorokauden aikaan tahansa.  Kaikkien tänä kesänä WattiMattiin kirjautuneiden kesken arvotaan 500 kWh sähköä.


Tekstiviestillä tieto sähkökatkosta

Sähkökatkon aikana saat tekstiviestin, jossa kerrotaan käyttöpaikan osoite, mahdollinen katkon syy ja arvioitu kesto. Kun katko on ohi, saat tiedon sen päättymisestä.

Näin aktivoit Keskeytysvahti-palvelun: Kirjaudu WattiMattiin (linkki oikealla ylhäällä). WattiMatissa sinulla on mahdollisuus aktivoida palveluun lisäominaisuuksia. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Pikaohje palvelun aktivoimiseen tekstiviestitse: Kirjoita tekstiviesti: VSO AVAA käyttöpaikkatunnus asiakasnumero esim: VSO AVAA 1234 12345 Käyttöpaikkatunnuksen ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Jos haluat viestit ympäri vuorokauden, laita viestin loppuun vielä 24h.  Lähetä viesti numeroon 18200. Saat vastausvahvistuksen palvelun käyttöönotosta.Uutiset ja tapahtumat

Pahoittelemme ma 7.7. sähkökatkoa
Kantaverkkoyhtiö Fingridin tekemien kytkentöjen muutostöiden johdosta Ulvilasta syöttävässä 110 kV:n johdossa oli vika, joka pimensi käytännössä koko verkkoalueemme muut alueet, Karviaa ja Honkajokea lukuunottamatta. Vian kesto oli noin 15 minuuttia. Pahoittelemme viasta asiakkaillemme mahdollisesti koitunutta haittaa.

Keskiviikkona 9.7. poikkeuksellinen aukioloaika
Asiakaspalvelumme suljetaan ke 9.7. jo klo 14.00 asiakastapahtuman vuoksi. Torstaina 10.7. palvelemme taas normaalisti klo 7.30 alkaen. Tervetuloa!

Lisää uutisia

Sähköneuvoja

Kysy neuvoa mistä tahansa sähköasiasta Vatajankosken omilta sähköneuvojilta.

Palvelu avoinna ma-to klo 9.30-16 ja
pe klo 9.30-14. Palvelu suljettu klo 11-12.


Usein kysyttyä sähköneuvojalta


www.energiapihi.fi