Olemme paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, joka myy sähköenergiaa  Pohjois-Satakunnassa ja lähialueilla.  Kankaanpäässä myymme myös kaukolämpöä.

Tekstiviestillä tieto sähkökatkosta

Sähkökatkon aikana saat tekstiviestin, jossa kerrotaan käyttöpaikan osoite, mahdollinen katkon syy ja arvioitu kesto. Kun katko on ohi, saat tiedon sen päättymisestä.

Näin aktivoit Keskeytysvahti-palvelun: Kirjaudu WattiMattiin (linkki oikealla ylhäällä). WattiMatissa sinulla on mahdollisuus aktivoida palveluun lisäominaisuuksia. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Pikaohje palvelun aktivoimiseen tekstiviestitse: Kirjoita tekstiviesti: VSO AVAA käyttöpaikkatunnus asiakasnumero esim: VSO AVAA 1234 12345 Käyttöpaikkatunnuksen ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Jos haluat viestit ympäri vuorokauden, laita viestin loppuun vielä 24h.  Lähetä viesti numeroon 18200. Saat vastausvahvistuksen palvelun käyttöönotosta.


UUTTA! Aurinkosähköpaketin maksut kuukausierissä Energiapihi-rahoituksella

Aurinkosähköä osamaksulla on aivan uudenlainen tapa tehdä kodista vaivattomasti ekologisempi ja energiapihimpi.  Näin pääset aurinkosähkön tuottajaksi ilman suurta alkuinvestointia.  Kysy lisää p.  p. 02 5782 5316


Osallistu joulukinkun arvontaan!

Oletko tietoinen määräaikaisista sähkötuotteistamme? Ota yhteyttä niin selvitämme mikä tuotteistamme sopii sinulle parhaiten. Soita asiakaspalveluumme p. 02 5782 5305.

 Kaikkien 8.11- 9.12.2015 määräaikaisen sopimuksen tehneiden kesken arvotaan joulukinkku.


FARMI sähkö

Uusi tuotteemme on suunniteltu maatalousyrittäjien tarpeisiin. Lue lisää>>Uutiset ja tapahtumat

Valaistuksella on väliä!
Onko keskittyminen vaikeaa? Tunnetko selittämätöntä väsymystä? Syy voi löytyä valaistuksesta. Lue päivänvaloasiantuntijan vinkit vireystilan nostoon! Jyrki Aaltonen, AD-Lux Oy:n päivänvaloasiantuntija vieraili Energiansäästöpäivässämme luennoimassa aiheesta Valosta virkeyttä syksyyn. Tässä ovat hänen vinkkinsä virkeyttä ja viihtyisyyttä edistävään valaistuksen.

Ensimmäisenä Satakunnassa - Aurinkosähköpaketin maksut kuukausierissä Energiapihi-rahoituksella
Ensi vuonna tulee kuluneeksi 90 vuotta Vatajankosken Sähkön perustamisesta. Juhlavuoden kunniaksi yhtiö panostaa erityisesti tuote- ja palvelukehitykseen palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin.

Lisää uutisia

Sähköneuvoja

Kysy neuvoa mistä tahansa sähköasiasta Vatajankosken omilta sähköneuvojilta.

Palvelu avoinna ma-to klo 9.30-16 ja
pe klo 9.30-14. Palvelu suljettu klo 11-12.


Usein kysyttyä sähköneuvojalta


www.energiapihi.fi