Olemme paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, joka myy sähköenergiaa noin 17 500 asiakkaalle Pohjois-Satakunnassa ja lähialueilla. Asiakasmääräinen markkinaosuutemme alueellamme on noin 90 prosenttia.  Kankaanpäässä myymme myös kaukolämpöä.

Haluamme sinut lähipiiriimme kertomaan rehellisen mielipiteesi

Haemme eri-ikäisiä asiakkaitamme asiakasraatiin. Lue lisää uutisistamme>>


Lokakuun WattiMatti palkinto on arvottu - ja arvonnat jatkuvat!

Lokakuun arvonnassa kylpypyyhkeen voitti Kari Kauhajoelta.  Jos energiankulutus kiinnostaa, seuraa sinäkin taloutesi  kulutusta WattiMatissa. Loppuvuoden arvomme kuukausittain tuotepalkintoja uusien kirjautuneiden kesken. Lue lisää>>


Tekstiviestillä tieto sähkökatkosta

Sähkökatkon aikana saat tekstiviestin, jossa kerrotaan käyttöpaikan osoite, mahdollinen katkon syy ja arvioitu kesto. Kun katko on ohi, saat tiedon sen päättymisestä.

Näin aktivoit Keskeytysvahti-palvelun: Kirjaudu WattiMattiin (linkki oikealla ylhäällä). WattiMatissa sinulla on mahdollisuus aktivoida palveluun lisäominaisuuksia. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Pikaohje palvelun aktivoimiseen tekstiviestitse: Kirjoita tekstiviesti: VSO AVAA käyttöpaikkatunnus asiakasnumero esim: VSO AVAA 1234 12345 Käyttöpaikkatunnuksen ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Jos haluat viestit ympäri vuorokauden, laita viestin loppuun vielä 24h.  Lähetä viesti numeroon 18200. Saat vastausvahvistuksen palvelun käyttöönotosta.Uutiset ja tapahtumat

Harhaanjohtava sähkön puhelinmyynti alueellamme jatkuu
Sähkön puhelinmyynti on saanut monet asiakkaamme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Heille on tarjottu puhelimessa kyseenalaisia sähkösopimuksia muun muassa tarjoamalla huomattavan edullista hintaa. Asiakasta on johdettu harhaan myös käyttämällä sopimuksen sijaan sanaa tarjous tai antamalla asiakkaan ymmärtää, että soittaja tekee sopimuksia paikallisen sähköyhtiön lukuun.

Haluamme sinut lähipiiriimme kertomaan rehellisen mielipiteesi
Haemme eri-ikäisiä asiakkaitamme asiakasraatiin. Jos olet valmis kertomaan avoimesti näkemyksesi asiasta kuin asiasta olet etsimämme henkilö.

Lisää uutisia

Sähköneuvoja

Kysy neuvoa mistä tahansa sähköasiasta Vatajankosken omilta sähköneuvojilta.

Palvelu avoinna ma-to klo 9.30-16 ja
pe klo 9.30-14. Palvelu suljettu klo 11-12.


Usein kysyttyä sähköneuvojalta


www.energiapihi.fi