Hankkimalla sähkösi paikallisessa omistuksessa olevalta yhtiöltämme jäävät eurosi hyödyttämään satakuntalaista hyvinvointia. Rahat eivät valu ulkomaille, vaan jäävät tukemaan oman kotiseutumme kehittämistä ja työllisyyttä.


Tiedotus LämpöWatin käyttäjille!

Jos LämpöWatti palvelu ei avaudu on energiamittarinne vaihdettu. Voit tarkistaa mittarista uuden numeron tai soittaa meille kaukolämmön asiakaspalveluun 044 578 2226.

 

 


Energia+ etuseteleitä voit tilata nyt!

Energia+ edut ja tarjoukset saavat automaattisesti käyttöönsä kaikki sähkönmyynti- tai kaukolämpösopimuksen kanssamme tehneet asiakkaatLue lisää>>

Etusetelisi voit tilata täältä>>

 


NYT KANNATTAA SIIRTYÄ PAPERITTOMAAN LASKUUN

Korvaa paperiset laskusi e-laskulla tai sähköpostilaskulla. E-laskun voit tilata verkkopankistasi ja sähköpostilaskun meiltä osoitteesta asiakaspalvelu@vatajankoski.fi.

KAIKILLE 1.2. - 31.3. aikana sähköiseen laskutukseen siirtyneille 2 kuukauden energian perusmaksut veloituksetta


Tunnetko määräaikaisia sähkötuotteitamme

Ota yhteyttä niin selvitämme mikä tuotteistamme sopii sinulle parhaiten! Asiakasneuvontamme palvelee mielellään numerossa 02 5782 5303. Kaikki määräaikaiset sähkötuotteemme löydät täältä>>


POSITIIVISELLA ENERGIALLA RAHAA HYVÄÄN TARKOITUKSEEN

NYT VERKKOKAUPASSAMME  Positiivisen energian kasseja, jonka tuotot kokonaisuudessaan menevät Juhlavuoden rahastoomme>>Uutiset ja tapahtumat

Vatajankosken Sähkön uudet pikalatausasemat Honkajoelle ja Humppilaan
Humppilan Lasitehtaalle ja Honkajoen Honka-Centeriin avataan sähköautojen latauspisteet ensi vuoden puolella. Vatajankosken Sähkön omistamat latauspisteet kuuluvat yhteiskäyttöiseen sähköautojen Virtapiste-latausverkostoon, johon kuuluu noin sata pistettä eri puolilla Suomea. Hanke edistää sähköistä ja päästötöntä autoilua Suomessa.

Alueellamme kyseenalaista markkinointia
Vatajankosken Sähkö haluaa varoittaa asiakkaitaan alueellamme tapahtuvasta kyseenalaisesta markkinoinnista. Suosittelemme, että asiakkaanamme otat yhteyttä asiakaspalveluumme selvittääksesi sopimuksesi edullisuuden. Markkinoinnissa ei ole välttämättä käytetty asiakkaalle edullisinta vaihtoehtomme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikean tuotteen valinnassa. Soita rohkeasti olemme täällä sinua varten puh. 02 5782 5303.

Lisää uutisia

Sähköneuvoja

Kysy neuvoa mistä tahansa sähköasiasta Vatajankosken omilta sähköneuvojilta.

Palvelu avoinna ma-to klo 9.30-16 ja
pe klo 9.30-14. Palvelu suljettu klo 11-12.


Usein kysyttyä sähköneuvojalta


www.energiapihi.fi