Olemme paikallinen ja itsenäinen energiayhtiö, joka myy sähköenergiaa noin 17 500 asiakkaalle Pohjois-Satakunnassa ja lähialueilla. Asiakasmääräinen markkinaosuutemme alueellamme on noin 90 prosenttia.  Kankaanpäässä myymme myös kaukolämpöä.

Mökkivalvontapaketti kevään asiakasetuna

Mökkivalvontapaketti 170 euron etuhintaan meiltä sähkönsä ostaville. Katso kampanjakoodisi kotiisi kannetusta kevään asiakaslehdestä.Tarjous voimassa toukokuun loppuun. Tästä ostoksille>>

Mökkivalvoja testissä>>


Lue uusin Sähäkkä

Lehti kodista ja hyvästä energiasta. Kevään numerossa asiaa aurinkoenergiasta ja talon energiaremontista.
http://www.virtualmagnet.eu/magnet/asiakkaat/dialogi/sahakka_0115.html

 


Ota e-lasku käyttöön ja voit voittaa 50 € lahjakortin

Kun otat e-laskun käyttöön omassa verkkopankissasi 31.5. mennessä, osallistut 50 euron Expert-lahjakortin arvontaan.  Näin pyöräytät itsesi e-laskun käyttäjäksiUutiset ja tapahtumat

Sähköautoilijoiden Virtapiste-latauspalvelutoiminta käynnistyy
Sähköautojen latauspalveluita tarjoava Virtapiste-verkosto käsittää tällä hetkellä 60 latauspistettä 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.
Palvelun uusi mobiilisovellus kertoo sähköautoilijalle reaaliajassa latauspisteiden varaustilanteen ja lisäksi sillä voi varata, käynnistää, lopettaa sekä maksaa latauksen.

Harhaanjohtava sähkön puhelinmyynti alueellamme jatkuu
Sähkön puhelinmyynti on saanut monet asiakkaamme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Heille on tarjottu puhelimessa kyseenalaisia sähkösopimuksia muun muassa tarjoamalla huomattavan edullista hintaa. Asiakasta on johdettu harhaan myös käyttämällä sopimuksen sijaan sanaa tarjous tai antamalla asiakkaan ymmärtää, että soittaja tekee sopimuksia paikallisen sähköyhtiön lukuun.

Lisää uutisia

Sähköneuvoja

Kysy neuvoa mistä tahansa sähköasiasta Vatajankosken omilta sähköneuvojilta.

Palvelu avoinna ma-to klo 9.30-16 ja
pe klo 9.30-14. Palvelu suljettu klo 11-12.


Usein kysyttyä sähköneuvojalta


www.energiapihi.fi