3.1. klo 16.00

Keskijänniteviat on kaikki korjattu. Jatkamme korjaustöitä pienjänniteverkon parissa ja tavoitteenamme on palauttaa kaikille sähköt torstain aikana. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä viankorjauksessa sekä avusta vikojen paikantamisessa.

Paikoin myrskylukemissa puhaltaneet tuulet ovat katkoneet sähköjä vuoden alussa verkkoalueellamme. Pahimmillaan keskiviikon vastaisen yön aikana sähköt oli poissa enimmillään noin 7000 taloudelta. Haastavista olosuhteista huolimatta viankorjaus on edennyt nopeasti. Keskiviikkoiltaan mennessä saimme runkoverkon viat lähes kokonaan korjattua.

Myrsky koetteli koko verkkoaluettamme, pisimmät katkot osuivat muun muassa Pomarkussa Isojärven ja Valkjärven alueelle sekä Lassilan seudulle. Olemme Tapani-myrskyn jälkeen jatkaneet entistä voimakkaammin satsausta verkon kehittämiseen ja automatisointiin. Aapeli-myrsky osoitti verkon käyttövarmuuden kehittyneen edelleen huomattavasti.

Johdoilla roikkuviin puihin ei saa koskea eikä ryhtyä itse raivaamaan sähköiskun vaaran vuoksi. Mikäli sähköjen palauduttua talon sähköverkko käyttäytyy oudosti, esimerkiksi valot palavat normaalia kirkkaammin tai himmeämmin, saattaa syynä olla sähköverkon nollajohtimen katkeaminen. Tästä voi seurata laitevaurioita, tulipalo ja pahimmillaan sähköiskun vaara. Näissä tilanteissa kannattaa heti katkaista sähkö pääkytkimestä ja ottaa yhteys Vatajankosken Sähkön vikapäivystykseen 02 578 1111.

Lisätietoja verkostopäällikkö Markku Salo p. 044 578 2220

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.