Jokainen satakuntalainen taloyhtiö voi helposti pienentää kaukolämpölaskua!

Vatajankoskella on valmis ratkaisu kaukolämpöön kuuluvien kerros- ja rivitalojen lämmityksen hallintaan.  Tämän avulla taloyhtiö säästää parhaimmillaan 30% kaukolämmön laskutuksesta. Palvelu on riippumaton kaukolämmön toimittajasta.  

 

Merkittävää säästöä tehomaksuihin ja energiankulutukseen

Erityisesti palvelumme leikkaa taloyhtiön tarvitsemaa lämmitystehoa, mikä näkyy suoraan pienempinä tehomaksuina. Mitä suurempi nykyinen tehomaksu sitä suurempi on myös säästö. Tyypillisesti leikkaukset tarvittavassa lämmitystehossa ovat noin 20% luokkaa ja lämmitysenergiakulutuksen osalta noin 10%. Palvelu tuo säästöjen lisäksi myös muita rahanarvoisia hyötyjä. Kaikki tämä ilman alkuinvestointia.

 

Nykyaikainen ratkaisu kaukolämpökiinteistöön

Palvelumme pitää aina huolen riittävästä lämmityksestä ja käyttää energian mahdollisimman tehokkaasti. Se vähentää energiankulutusta ja säästää enemmän kuin maksaa.

Kaukolämmön hyödyt tehostamme älykkään ohjauksen avulla, joka tasaa kaukolämmön huipputehoja, optimoi kiinteistön lämmöntarvetta ja pienentää siten lämmityskuluja.

  • Taloyhtiön huolto- tai kellaritilaan asennetaan lämmönjakosäädin ja jokaiseen asuntoon pieni anturi. Älykäs anturi opettelee muutaman viikon ”talon tavoille”
  • Verkkoon liitetty anturi ja lämmönsäädin alkavat pian yhdessä ymmärtää, milloin asunnossa kulutetaan eniten lämmintä vettä, milloin asunnon lämpötila on viileämpi ja milloin se kohoaa.
  • Tämän  jälkeen järjestelmän tekoäly alkaa tehdä yhteistyötä asukkaan hyväksi. Se tunnistaa, milloin energiaa tarvitaan eniten ja osaa ennakoida sen.

 

Siirryimme Älykaukolämpöön, koska tässä oli mahdollisuus saada melko riskittömästi suuriakin säästöjä. Jo 10% pienemmät lämmitykseen menevät kustannukset ovat meille merkittävä säästö. Henri Saarivirta, hallituksen jäsen, Alpintori Kiinteistö Oy

 

Ei enää investointihuolia

Palveluun siirtyminen ei vaadi alkuinvestointeja. Valitsemalla palveluvalikoimastamme Älykaukolämpö Premiumin taloyhtiön ei tarvitse enää kerätä rahaa esimerkiksi rikkoutuneen lämmönjakokeskuksen tai lämmönsiirtimen uusimiseen.  Premiumissa otamme vastuullemme kaukolämpökeskukset ja sitoudumme valvomaan ja ylläpitämään laitteiden oikeaa toimintaa sekä tarvittaessa vaihtamaan ne uusiin ja optimaalisesti mitoitettuihin omalla kustannuksellamme. Järjestelystä ei koidu mitään kertaluonteisia tai jatkuvia kustannuksia eikä se lisää asiakaskiinteistöjen lämmönkäyttöä. Taloyhtiö maksaa palvelusta ainoastaan kuukausimaksua.

 

Nopeat toimitukset kaikkialle Satakuntaan

Muutos on helppo eikä vaadi taloyhtiöltä juurikaan toimenpiteitä.  Riittää, että taloyhtiönne kuuluu nyt kaukolämpöverkkoon. Ei ole väliä minkä energiayhtiön asiakkaana olette,  sillä tehostamme kaukolämmön hyödyt  älykkään ohjauksen avulla.

Palvelumme ja niiden tuomat säästöt saatte meiltä käyttöönne nopealla aikataululla, kaikkialle Satakuntaan.

 


Lataa esite

Lisätietoa palveluistamme löydät näistä esitteistä

Lataa Älykaukolämpö -esite

Lataa Älykaukolämpö -opas


Kysy lisää älykkäistä palveluistamme ja niiden tuomista mahdollisuuksista!

Asiantuntijamme selvittävät mielellään millaisia kustannussäästöjä lämmityksestä olisi saatavissa taloyhtiöllenne.  Pyydä ilmainen esittely ja liity tyytyväisten taloyhtiöiden joukkoon. Arviolaskelma säästöistä ei sido mihinkään.

Soita Aleksi Granfors 044 578 2290,  Jalmari Rossi 044 578 2256 tai Lauri Hölttä 044 578 2254

Tai laita viestiä niin olemme yhteydessä sinuun:

 

Ota yhteyttä

 


Ensimmäiset asennukset teimme vuonna 2017-2018  

Palvelun tuomista hyödyistä meillä on jo yli 40 taloyhtiön kokemus.  Ensimmäiset asennukset teimme vuonna 2017 ja tulokset olivat hämmästyttäviä

  • Kokonaissäästö energiakustannuksissa oli noin 10% ja kaukolämmön tehomaksu laski noin 20%.
  • Kuluja voitiin karsia myös huolto- ja vakuutuskuluista.
  • Asuinmukavuus lisääntyi tasaisen lämmön ansiosta.

Ensi asennusten hyödyt olivat niin kiistattomia, että Kankaanpään 80:stä kerrostalosta puolet liitettiin vuoden sisällä Älykaukolämmön piiriin. Taloyhtiöasiakkaitamme löytyy nyt Kankaanpään lisäksi myös Porista. Palvelumme kysyntä on vahvassa kasvussa, koska  hyödyt ovat kiistattomia.

Kankaanpäässä yli puolet kerrostaloista on siirtynyt älykkään palvelun piiriin.

 

Taloyhtiön huolto- tai kellaritilaan asennetaan lämmönjakosäädin ja jokaiseen asuntoon pieni anturi.

Vatajankosken Sähkö on ensimmäinen energiayhtiö Satakunnassa, joka vie älyn taloyhtiöiden lämmitykseen.