Älyä taloyhtiöiden lämmitykseen – säästöä ja viihtyvyyttä asukkaille

Älykaukolämpö-asiakkaillemme lupaamme  tasaisemmat sisälämpötilat sekä säästötakuun. Taloyhtiö saa keskimäärin 10 % tehokkaamman lämmityksen. Lisäbonuksena on parempi palvelu: ympärivuorokautinen lämpötila- ja kosteusvalvonta.

 

Älykaukolämpöön siirtyminen on tehty taloyhtiöille  helpoksi

  • Taloyhtiön huolto- tai kellaritilaan asennetaan lämmönjakosäädin ja jokaiseen asuntoon pieni anturi. Älykäs anturi opettelee muutaman viikon ”talon tavoille”.
  • Verkkoon liitetty anturi ja lämmönsäädin alkavat pian yhdessä ymmärtää, milloin asunnossa kulutetaan eniten lämmintä vettä, milloin asunnon lämpötila on viileämpi ja milloin se kohoaa.
  • Tämän  jälkeen anturin tekoäly alkaa tehdä yhteistyötä asukkaan hyväksi. Se tunnistaa, milloin energiaa tarvitaan eniten ja osaa ennakoida sen.

 

Viihtyvyyttä parantavia lisäominaisuuksia

  • Anturi mittaa ja analysoi myös huoneiston kosteutta. Tekoäly auttaa taloja pysymään rakenteiltaan terveempinä, kun kerätystä tiedosta pystytään tunnistamaan epäilyttävästi kohonneet kosteusarvot, ja siten havaitsemaan jopa mahdolliset vesivahingot.
  • Järjestelmä pystyy ennakoimaan ja huomioimaan säät. Jos on luvattu pakkasta, lämpöä tuotetaan ennakoidusti. Helle-ennusteen kohdalla lämpö pysyy sopivalla tasolla, kun tekoälyn ansiosta kiinteistöä ei ylilämmitetä.

 

Kolme syytä vaihtaa Älykaukolämpöön

  1. Lämpö on tasaista. Asuminen on viihtyisää kodissa, jonka lämpö on aina sopivalla tasolla.
  2.  Säästöä lämpölaskussa. Fiksulla tavalla säädellystä lämmityksestä maksetaan vähemmän ja tehdään samalla ympäristöteko.
  3.  Talo pysyy terveenä. Tekoäly auttaa huolehtimaan myös talon rakenteista, sillä se analysoi kosteutta asuntokohtaisesti.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat Niemen Arilta, ota yhteyttä  040 164 7511