Tuntuuko sinusta, ettei aika riitä kaikkeen, mihin pitäisi? SM-kuulantyöntäjä Arttu Kangas kertoo, miksi valitsi Vatajankosken Sähkö24-tuotteen ja kuinka rentoutuu harjoittelun ja kisojen lomassa.

Arttu Kangas työntää kuulaa 20,30 metriä ja nostaa penkistä 215 kg rautaa. Upeat tulokset eivät synny itsestään, vaan vaativat sinnikästä harjoittelua ja tiivistä keskittymistä. Arttu kertoo, että Vatajankosken Sähkö24-tuote on kuin tehty häntä varten. – Tarvitsen vaivattoman sähkösopimuksen, jonka voin tehdä kiinteällä hinnalla ja kerralla vähän pidemmäksi aikaa. En ehdi keskittymään harjoittelun lisäksi kaikkeen muuhun.

Viime aikoina Arttu on kiertänyt leireillä Tanhuvaarassa, Pajulahdessa ja Tukholmassa. Vaikka motivaatiota harjoitteluun riittää, mukavaa on palata reissusta kotiin. Portaikossa tuoksuvat kaneliset korvapuustit, jotka morsian Taru Turkia on hetki sitten ottanut uunista. Kotiin tultuaan Arttu menee ensimmäiseksi suihkuun ja vetää sitten vähän rennompaa vaatetta päälle. Taru on ehtinyt pääsykokeisiin luvun lomassa laittaa ruuankin valmiiksi, ja Arttu pääsee valmiiseen ruokapöytään. Kynttilät tuikkivat, on aika rauhoittua.

– Lepääminen ja syöminen on myös tärkeää, Arttu selittää. – Täytyy syödä säännöllisesti ja saada tarpeeksi kaloreita. Taru nauraa valmistavansa aterian kerralla viidelle hengelle.Hän itse syö satsista yhden annoksen ja Arttu ne muut neljä annosta.

taru-paistaa-pullia2_uusi

Arttu mainitsee nopean, luotettavan ja ystävällisen palvelun, jota on saanut osakseen asioidessaan Vatajankosken Sähköllä. Puhelimeen vastaa aina aito ihminen, ja erinomaista palvelua saa myös face to face. Paikallisen sähköyhtiön palvelut ovat paikan päällä ja lähellä. Alueen asentajat tuntevat seudun kuin omat taskunsa, ja ehtivät nopeasti apuun – tämän huomaa erityisesti myrskyillä, sähköjen katketessa.

Tarulle ja Artulle paikallinen Vatajankosken Sähkö on ainoa todellinen vaihtoehto, he haluavat olla tukemassa oman kotiseutunsa kehittämistä ja työllisyyttä. – Niinisalo on rauhallinen, mukava paikka asua – luonnon rauhassa, Arttu sanoo. Hän kehuu lähellä sijaitsevaa, uutta urheilukenttää, joka on syntynyt varuskunnan ja kaupungin yhteisenä projektina. Arttu on ehtinyt kokeilla erilaisia urheilulajeja. Hän pelasi jääkiekkoa kymmenisen vuotta, minkä jälkeen kiinnostui voimaa vaativista lajeista. Hän kehittyi nopeassa tahdissa kuulantyönnössä, ja laji alkoi koukuttaa.

Tulevaisuutta Arttu ajattelee valoisin, luottavaisin mielin. – Tähtäimessä ovat ensi kaudella EM-hallikisat Serbiassa, Belgradissa ja MM-kilpailut Lontoossa. Tulosta koitetaan saada lähemmäs 21 metriä.

 

Arttu arvelee tuloksen olevan saavutettavissa vuoden 2017 aikana. – Treenit ovat kulkeneet tosi hyvin.

 

1-sm-mitali

mitalihylly2_uusi

 

Tutustu tästä Sähkö24-tuotteeseen >>

 

tm2
KYSY MEILTÄ LISÄÄ
Sähkönmyynti 02 5782 5305

Jätä yhteydenottopyyntö

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.