Oletko tullut ajatelleeksi, että auringon säkenöidessä taivaalla se voisi tuottaa energiaa kotiisi? Tarjoamme laadukkaita tuotteita, ja hinnat ovat edullisempia kuin koskaan.

Kauhajokelainen eläkeläinen Seppo Oja vaimonsa Kirstin kanssa asennutti Vatajankosken Sähkön Sopiva Aurinkosähköpaketin vapaa-ajan asunnolleen.

”Olen muun muassa luottamustoimessani saanut tutustua erilaisiin energiantuotantomuotoihin. Seurakunnan kiinteistöihin halutaan sähkö edullisesti ja olemmekin siellä puntaroineet vaihtoehtoisia tapoja tuottaa energiaa. Paneelien kiistaton etu on siinä, että auringosta sähköä tuottamalla säästyy ainakin toistaiseksi verottajan kynsiltä.”

”Ekologisuus on toinen avainsana. Tämän takia halusimme rakkaaseen vapaa-ajan asuntoomme aurinkopaneelit. Mamman Tuvan päärakennuksen ovat rakentaneet isovanhempani vuonna 1910 oman tontin puista. Talolla on meille suuri tunnearvo ja pienen hiilijalanjäljen jättävä aurinkosähkö sopii loistavasti yhteen entisaikojen luontoa ja ympäristöä kunnioittavan elämäntavan kanssa.” Aluksi Ojat laitattivat katolle kolme paneelia, mutta kun järjestelmä havaittiin hyväksi, lisättiin katolle vielä neljäs paneeli.

 

Sopivan kokoinen sinun tarpeeseesi

”Huomasimme, että aurinkoenergiasta kiinnostuneiden suurin haaste oli tarjolla olevien järjestelmien liian suuri koko ja hinta asiakkaan tarpeisiin nähden”, kertoo ratkaisumyynti- ja asiakkuuspäällikkö Jalmari Rossi.

”Vastauksena tähän rakensimme Sopivan. Asiakas voi aloittaa vaikka yhdellä paneelilla ja kasvattaa järjestelmää myöhemmin. Koska tiedämme asiakkaamme energiankulutuksen, osaamme laskea tismalleen sopivan kokoisen paketin. Sopiva on nimensä mukaisesti asiakkaan kulutukseen sopiva pienessäkin taloudessa.

”Käytämme aurinkopaketeissamme laadukkaita Naps SolarSystemsin* toimittamia paneeleita. Saat meiltä luotettavaa laatua seudun edullisimpaan hintaan.”

 

Hankinta on helppoa

  • Paketti sisältää paneelin ja
    kaiken tarvittavan
  • Voit tilata Sopivan avaimet käteen -toimituksena
  • Asennustyöstä saat kotitalousvähennyksen
  • Huoltovapaa
  • Edullinen hinta, alkaen 850 € + asennus

Lue lisää Sopivasta

 

Aurinkosähköratkaisut
02 5782 5316

Jätä yhteydenottopyyntö

* Naps SolarSystems on Suomen suurin aurinkosähkötoimija.

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.