Aurinkosähköpakettimme ovat vaivaton tapa aloittaa oma sähköntuotanto ja säästää sähkölaskussa.
Toimituksemme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta käyttöönottoon ja opastukseen.

 Etusi

  • Säästät aikaa ja vaivaa. Avaimet käteen -toimituksemme sisältää kaiken tarvittavan, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin.
  • Saat tuottolaskelma-arvion jo tarjousvaiheessa
  • Saat takuuvarmasti hyvää laatua:  paneeleilla on 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu ja koko asennukselle avaimet käteen -toimituksissa annamme viiden vuoden täystakuun.
  • Voit olla varma, että järjestelmä täyttää verkkoon liittämisen vaatimukset
  • Kiinteistösi arvo nousee
  • Mahdollisuus maksaa järjestelmä kuukausierissä Energiapihi-rahoituksellamme.
Laadukkaitten ulkomailla valmistettujen aurinkopaneelien lisäksi vastaamme Satakunnassa Suomessa valmistettujen Valoe paneeleiden jälleenmyynnistä

 


 

Miten alkuun?

Pääset helpoiten alkuun ottamallla yhteyttä meihin ja pyytämällä tarjouksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään.

Tarjousta varten tarvitsemme tiedot asennuskohteesta ja olosuhteista. Tämän ns.alkukartoituksen voit tilata meiltä veloituksetta. Asiantuntijamme tulee paikan päälle tekemään kartoituksen Satakunnan alueella. Hinnan hyvitämme tilauksen yhteydessä.Voit tehdä alkukartoituksen myös itse täyttämällä lomakkeen ja palauttamalla sen meille osoitteeseen energianeuvonta@vatajankoski.fi Laita mahdollisuuksien mukaan myös muutama kuva asennuskohteesta.Tarjouksemme sisältää kaiken tarvittavan aurinkosähköjärjestelmän hankkimiseksi. Näin yllättäviä lisäkuluja ei tule. Tarjouksessamme on eritelty järjestelmän asennustyön osuus, joka on kotitalousvähennyskelpoinen.

 

kl2
Aurinkosähköratkaisut
044 5782 2261 tai 02 5782 5316

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tuotetun sähkön ostaminen

Ostamme pientuotetun sähkön kaikilta Energia+ asiakkailtamme

Maksamme tuotetusta sähköstä lähes markkinahinnan. Maksamamme hinta on tuntikohtainen markkinahinta. Tuntikohtainen tuotanto lasketaan ja maksetaan kolmen kuukauden välein. Laskennasta ja ylläpidosta veloitamme pienen perusmaksun, 3 €/kk

vatajankosken sähkö_jalmari_rossi

Aurinkosähköjärjestelmän saat turvallisesti meiltä, luotettavalta toimijalta. Olemme apunasi suunnittelusta toteutukseen, saat koko järjestelmän vaivattomasti paikalleen asennettuna. Mielellämme neuvomme ja opastamme sinua myös toimituksen jälkeenkin, toteaa energiapäällikkö Jalmari Rossi.