AJANKOHTAISET EDUT

Tämän sivun alennukset saat käyttöösi näyttämällä ostoksen yhteydessä energia+ etuseteliä. Etusetelit postitetaan etuasiakkailemme marraskuun SÄHÄKKÄ asiakaslehden mukana. Etuja tarjoavat yritykset ja heidän tarjoamansa edut ovat lueteltu paikkakunnittain alla. 

 


KANKAANPÄÄ

Rengascenter, Jussi Hautaniemi

30 € lisäalennus kaikista rengasmerkeistä

Terhin hieronta & Hyvinvointi

5 € alennus 45 min hieronnasta

KARVIA

K-Market Lastula

Juhla Mokka kaupan päälle väh. 50 euron kertaostoksesta. Alennus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita, äidinmaidon korvikkeita, veikkausta, arpoja eikä rauta-maataloutta ja tekstiiliä.

HONKAJOKI

K-Market Honkajoki

Juhla Mokka kaupan päälle väh. 50 euron kertaostoksesta. Alennus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita, äidinmaidon korvikkeita, veikkausta eikä arpoja.

POMARKKU

K-Market Pomeranssi

10 % alennus väh. 50 € kertaostoksesta. Ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita, äidinmaidon korvikkeita, veikkausta, arpoja eikä kampanjoita.

SUODENNIEMI

K-Market Suodenniemi

Juhla Mokka kaupan päälle väh. 50 euron kertaostoksesta. Alennus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita, äidinmaidon korvikkeita, veikkausta eikä arpoja.

 

etuasiakas_vihrea_B

 

 

Etuasiakasohjelmamme tarjoaa sinulle rahanarvoisia etuja paikallisiltä yrittäjiltä.

Edut ovat automaattisesti käytössäsi, jos sinulla on voimassa oleva kaukolämpö- tai sähkönmyyntisopimus kanssamme.

Jos et ole vielä asiakkaamme – tutustu tuotteisiimme ja tee sähkösopimus. Näin ehdit mukaan nauttimaan hyvistä etuasiakkaan eduista.

Varmista etusi – tule asiakkaaksemme


Tee sähkösopimus

Tee muuttoilmoitus nyt!

Etuasiakasedut