Ledeihin perustuvan valaistusratkaisu saatiin Kankaanpään jäähallille kun Kankaanpään Keinojää ja Vatajankosken Sähkö tekivät yhteistyösopimuksen. Jäähallin monimetallivalaisimet korvautuivat uusiin energiatehokkaisiin ledivalaisimiin ja älykkääseen ohjausjärjestelmään.

Ledivalaistus pudottaa energiankulutuksen yli puoleen aiemmasta, myös valaistuksen älyohjaus tuo säästöä. Muutoksen jälkeen jäähallin valaistus on huomattavasti tehokkaampi ja tasaisempi kuin ennen.

” Energian säästö on siis todella merkittävää ja lopullinen säästö selviää ensimmäisen käyttövuoden jälkeen” , kertoo tuotepäällikkö Kalle Leppänen Vatajankosken Sähköltä

Vatajankosken Sähkö toimitti jäähallille Suomessa valmistetut ledivalaisimet ja kankaanpääläinen TecSec  vastasi valaisimien asennuksesta yhdessä jäähallin talkoolaisten kanssa.

“Halusimme paikalliset yhteistyökumppanit. Näin voimme luottaa tuotteisiin sekä niiden asennusten laatuun ja turvallisuuteen. Myös jatkossa saamme aina tarvittaessa palvelua kun toimijat ovat tästä läheltä”, toteaa Kankaanpään Keinojäältä Harri Uusitalo.

 

Vatajankosken Sähkön tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluu led-tuotteet erilaisiin kohteisiin kuten toimistoon, teollisuuteen, kaduille ja ulkoalueille.

 

Kankaanpään jäähalli

Lähtötilanne:
35 x 400W monimetallivalaisin
Energiankulutus noin 58 MWh / vuosi

 

Tilanne vaihdon jälkeen
75 x 100W led-valaisin
Energiankulutus noin 21 MWh / vuosi

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.