TIEDOTE 7.4.2020

Kankaanpään kaupunginhallitus päätti 6.4. pitämässään kokouksessa, että Kankaanpään kaupunkikonserni ostaa Vatajankosken Sähkön E-sarjan osakkeita.

Osakkeiden osto alkaa välittömästi ja ostajana toimii kaupunkikonserni. Ostoja hallinnoi kaupunginjohtaja Mika Hatanpää ja yhteydenotot mahdolliseen myyntikiinnostukseen liittyen voi osoittaa suoraan hänelle sähköpostitse osoitteeseen mika.hatanpaa@kankaanpaa.fi tai hallintosihteerille osoitteeseen: anneli.hakola@kankaanpaa.fi

Lisää aiheesta Kankaanpään kaupungin tiedotteesta


 

TIEDOTE 30.3.2020

Leppäkoski Group on lähestynyt useita omistajiamme ostotarjouksella, joka sisältää harhaanjohtavia väitteitä.  Tästä voit lukea  tiedotteestamme 27.3, Varoitus Leppäkosken harhaanjohtavasta viestinnästä.

Kankaanpään kaupunki on pienosakkaiden huolestuneita kannanottoja kuunneltuaan päätymässä tekemään kilpailevan tarjouksen Vatajankosken Sähkö E-sarjan osakkaille.

-Pienosakkaiden toiveen vuoksi ja paikallisen omistuksen turvaamiseksi harkitsemme, että kaupunki tekisi kilpailukykyisen ostotarjouksen Vatajankosken Sähkön E-sarjan osakkeenomistajille. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa ensi maanantain 6.4. kokouksessaan, kertoo kaupunginjohtaja Mika Hatanpää.

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.