Ainasähkö toi säästöä Anne Mattilalle

Karvialainen taiteilija Anne Mattila lähti testaamaan Ainasähkö-tuotetta kotiinsa ja taidekahvilaansa. Hän oli tyytyväinen testiaikana saamiinsa kokemuksiin uudesta Ainasähköstä.  Alla meidän lähettämämme kirje Mattilalle testiajan päätyttyä. Kirjeessä lyhyesti havaintojamme hänen sähkönkulutuksestaan tuona aikana.

 

Hei Mattilan Anne,

Minun oli aivan pakko tarttua kynään ja kirjoittaa sinulle muutama lause yhteisen matkamme varrelta.

Heti alkuun haluan sanoa, että on ollut mahtavaa päästä tekemään kanssasi monia asioita, joista olen aikaisemmin vain haaveillut.

Olen saanut osallistua kahvin keittoon, pullien paistamiseen, juustokakkujen ja muiden herkkujen kylmänä pitoon. Eniten kuitenkin olen nauttinut kulttuurista, jota olen saanut kokea kun olen valaissut maalarin työtä tai antanut virtaa laulajan mikrofonille.

Olet käyttänyt minua yhteistyömme aikana melkein 23 000 kWh verran ja tällä hetkellä näyttää siltä, että olen ollut edeltäjääni hieman edullisempi vaihtoehto.

Arvion mukaan tulet myös jatkossa säästämään kanssani aikaisempaan sähkösopimukseesi verrattuna.

On tosi mukavaa tehdä yhteistyötä kanssasi, koska minut luotiin juuri sinunlaisillesi asiakkaille, jotka haluavat paikallista palvelua helposti ja huolettomasti.

Toivottavasti olet ollut minuun tyytyväinen, sillä olen hoitanut oman”ruutuni” erittäin tunnollisesti, ja kirjanpitoni mukaan olen pitänyt vain yhden pidemmän tauon (11 minuuttia) ja silloinkin jäin suustani kiinni läheiselle muuntamolle.

En voi kehittää itseäni kuin palautteen kautta ja toivonkin saavani sinulta pian postia, jossa kerrot miten voisin palvella sinua vielä paremmin.

 

Energisin terveisin,

Ystäväsi Aina Vatajankoski

 


Anne Mattila vastaa

Kuvaile kolmella adjektiivilla AINASÄHKÖÄ.

“AINA on helppo, yksinkertainen ja huoleton.”

Kenelle suosittelisit AINASÄHKÖÄ?

“Kaikille niille jotka haluaa yksinkertaista konstia säästää vähän ja olla ajan hermolla.”

Lue lisää AINA-sähkösopimuksesta

 

Anne Mattila Annen taidekahvilassa Karvialla. Vatajankosken Sähkön mainontaan. Kuva: Tomi Glad

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.