Kuusamon Juusto valitsi energiayhtiökseen Vatajankosken Sähkön  – yhteydenpito sujuu kuin vanhoilla tutuilla

Vatajankosken Sähkö valikoitui yhtiön energiantuottajaksi monista hyvistä syistä. ”Valinnan ratkaisi hyvä ja nopea palvelu sekä kilpailukykyinen hinta.”  toimitusjohtaja Jyrki Vaittinen arvostaa tiivistä yhteistyötä ja auttamisen matalaa kynnystä.

Kaupan hyllyillä muutos näkyy myös kuluttajille. Tutut maut ovat muun muassa saamassa ylleen uudennäköisiä pakkauksia.

 

Herkulliset juustot valmistuvat pohjoisten perhetilojen maidoista

Kuusamossa on valmistettu juustoja yli viidenkymmenen vuoden ajan. Viimeisen vuoden aikana perinteikkään juustolan vaiheissa on koittanut uudistumisen aika. ”Uusiutuminen on koskettanut yrityksen koko toimintaa ja vauhdittanut kauppaa”, kertoo vuoden yritystä luotsannut toimitusjohtaja Jyrki Vaittinen.

Suomalaisen työn kannattaminen on Vaittisen mukaan perisuomalaiselle yhtiölle luonnollista. Siksi moni yhteistyökumppanikin on samaa maata.

Vatajankosken Sähkö valikoitui yhtiön energiantuottajaksi monista hyvistä syistä. ”Valinnan ratkaisi hyvä ja nopea palvelu sekä kilpailukykyinen hinta.” Vaittinen arvostaa tiivistä yhteistyötä ja auttamisen matalaa kynnystä.

”Parhaimmillaan olemme Kuusamosta Kankaanpäähän yhteydessä viikoittain. Yhteistyö on loistavaa. Kun tarvitsemme jossakin asiassa neuvoa, tulevat vastaukset minuuteissa.” Erinomaiseksi palvelun tekee Vaittisen mielestä tuttuus.”Kuin tutulle soittaisi”, hän tokaisee yhteydenpidon helppoudesta.

Yrityksessä eletään uudistumisen aikaa, johon kuuluu myös energiatehokkuuden parantaminen tehtaan tuotantotiloissa. Tulevaisuudessa järkevä ja ympäristöystävällinen energiankäyttö korostuu entisestään.

 

 Jatkuvan parantamisen tiimellyksessä tehtaassa valmistuu tasaiseen tahtiin tuhtien makujen juustot

Myyntivaltteja, kuten Paimenpoika kermajuustoa, emmentaleja ja Seita-maasdamjuustoja löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista Satakunnankin alueelta.

”Juustojen sivutuotteena syntyy myös heraproteiinijauhetta. Ruoanlaittoon mainiosti sopivat raasteemme ovat sataprosenttista juustoa”, Vaittinen vinkkaa.

”Kulutan niin paljon juustoa, että olen kyllä oikeassa työpaikassa”, hän naurahtaa.

 

 

 

 

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.