Avoimet työpaikat


Vatajankoski syntyi unelmasta luoda hyvinvointia Pohjois-Satakuntaan yli 90 vuotta sitten. Jo silloin meillä oli uskallusta tarttua toimeen ja kykyä uudistua. Samalla raivaajahengellä ja rohkeudella me Vatajankoskella teemme töitä kehittääksemme energia-alan palveluja ja luodaksemme asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja. Haluamme olla Suomen älykkäin energiayhtiö ja sen eteen työskentelemme yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa 60 ammattilaisemme voimin.

Tervetuloa mukaan rakentamaan unelmaa Sinä

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA / CONTROLLER

Vastaat yrityksen ulkoisesta laskennasta, kuten taloushallinnon hoitamisesta, kirjanpidosta, (konserni)tilinpäätöksistä ja raportoinnista sekä veroilmoituksista. Lisäksi osallistut sisäiseen laskentaan ja sen kehittämiseen. Tulet työskentelemään osana taloustiimiä talousjohtajan alaisuudessa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, halua palvella sisäisiä asiakkaita, joustavuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Olet tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon ammattilainen ja haluat kehittää osaamistasi myös sisäisen laskennan ja liiketoimintojemme kehittämisen alueilla. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja analyyttinen. Siedät hyvin laskentaan liittyviä rutiineja, mutta vastavuoroisesti olet innostava ja innostunut kehittäjä. Käytät sujuvasti Exceliä ja olet sinut taloushallinnon järjestelmien kanssa (käytössä Visma L7 ja Accuna).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä tarvitsemasi tuen tehtävässä menestymiselle ja unelman tavoittamiselle. Kokemustasi vastaavan palkkauksen lisäksi Vatajankoski pitää sinusta huolta hyvillä ja kattavilla henkilöstöeduilla. Autamme sinua myös pitämään tarvitsemasi ammattitaidon ja osaamisen ajan tasalla.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoa tehtävästä antaa Mika Niininen 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteella www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Jätäthän hakemuksesi viimeistään ti 9.4.2019.