Vatajankoski syntyi unelmasta luoda hyvinvointia Pohjois-Satakuntaan yli 90 vuotta sitten. Jo silloin meillä oli uskallusta tarttua toimeen ja kykyä uudistua. Samalla raivaajahengellä ja rohkeudella me Vatajankoskella teemme töitä kehittääksemme energia-alan palveluja ja luodaksemme asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja. Haluamme olla Suomen älykkäin energiayhtiö ja sen eteen työskentelemme yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa 60 ammattilaisemme voimin.


AVOIMET TYÖPAIKAT

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit kuitenkin lähestyä meitä avoimella hakemuksella ja kertoa, miksi haluaisit työllistyä meille ja miten auttaisit  meitä lähemmäksi unelmaamme. Avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen vatajankoski@vatajankoski.fi

 


OPINNÄYTETYÖT JA TYÖHARJOITTELU

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön tai työharjoittelun meillä, mailaa meille osoitteeseen vatajankoski@vatajankoski.fi. Kerro viestissä, mitä ja missä opiskelet sekä miksi haluaisit tehdä opinnäytetyösi juuri Vatajankoskella. Avaa viestissä  myös opinnäytetyösi suunniteltua aihealuetta. Voit myös soittaa suoraan osaston päällikölle ja keskustella aiheesta.