Vatajankosken Sähkö – Unelmana Suomen älykkäin energiayhtiö

Vatajankosken Sähkö on pohjoissatakuntalainen itsenäinen energiayhtiö, jonka sähköverkko palvelee noin 24.000 asukasta Kankaanpäässä ja naapurikunnissa. Kaukolämpöverkko käsittää Kankaanpään keskustan ja Niinisalon varuskunnan alueen. Myymme myös höyryä teollisuudelle.

Paikallisuus on voimaa

Paikallisuus, palvelu ja lähituotanto ovat meille tärkeitä. Varsinkin nyt, kun yleinen suuntaus on palvelujen pakeneminen kasvukeskuksiin. Me olemme läsnä ja tavoitettavissa. Meille on aina ollut kunnia-asia palvella hyvin asiakkaitamme.

Myös sähköä ostavan asiakkaan näkökulmasta paikallisuudella on merkitystä. Hankkimalla sähkön paikalliselta sähköyhtiöltä asiakkaan eurot jäävät paikkakunnalle tukemaan oman asuinseudun kehittämistä, osaamista ja työllisyyttä.

Paikallisuus näkyy myös panostuksena sähkönjakelun varmuuteen, ja esimerkiksi myrskyn sattuessa lähellä oleva henkilöstö on nopeasti paikalla vikoja korjaamassa.

Olemme kautta historiamme tukeneet verkkoalueemme toimijoita monella tapaa. Yhtiön tuesta ovat nauttineet muun muassa monet joukkueet, seurat ja erilaiset järjestöt.  Olemme tukeneet muun muassa asuinseutumme lasten ja nuorten liikuntaharrastusta sekä vanhuksille suunnattua toimintaa.

Tuemme verkkoalueellamme valittuja yhdistyksiä ja järjestöjä, jotka edistävät pohjoissatakuntalaista hyvinvointia tavalla tai toisella. Lisätietoja>

Lähituotanto

Alueemme omia polttoaineita, turvetta ja puuta, käyttävän kaukolämpövoimalaitoksemme ansiosta säästämme öljyn ja tukkusähkön ostossa vuosittain miljoonia, jotka jäävät hyödyttämään aluettamme.