Parempaa elämää palvelevia
ratkaisuja,
tarpeesi mukaan.

Älykaukolämpö

Haluaisitko pienentää kaukolämpölaskuasi jopa 30%? Älykaukolämpö on itseoppiva tekoälyratkaisu, joka ahkeroi puolestasi.

Jo muutamassa viikossa, talon tavoille opittuaan, pieni anturi alkaa tehdä yhteistyötä hyväksesi tunnistamalla taloutesi energiapiikit ja varautumalla niihin. Älykaukolämpö voidaan asentaa kaikkiin kaukolämpötaloihin Suomessa.

Kaukolämpö

Kaipaatko huoletonta ja ekologista lämmitysmuotoa? Kaukolämpö on toimitusvarma, energiatehokas ja edullinen ratkaisu, joka toimii kaikissa sääolosuhteissa.

Pääosa Vatajankosken kaukolämmöstä tuotetaan täysin ilmastoneutraalisti.

 

Kaukojäähdytys

Kaipaatko viilennystä kesähelteillä, jotka vuosi vuodelta jatkuvat pidempään? Kaukojäähdytys on hotellitasoisen mukavuuden tuomista koti- ja toimisto-oloihin.

Kaukojäähdytys on hukkaenergiaa hyödyntävänä energiatehokas ja ympäristöystävällinen. Mikäli kuulut kaukolämpöverkkoomme, ota rohkeasti askel kohti helpompaa elämää.

Aurinkosähkö

Oletko miettinyt pitkään liittymistä aurinkosähköä tuottavien talouksien tyytyväiseen joukkoon? Tervetuloa!

Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on energiaa, jolla säästät sekä luontoa että rahaa. Hyödynnä kokemuksemme aurinkoenergiasta ja pyydä tarjous juuri sinulle sopivista aurinkopaneeleista.

Sähköverkko

Vatajankoski eriytti verkkopalveluliiketoiminnan omaan yhtiöönsä 1.1.2021. Asiasta voit lukea lisää täältä.

Uuteen yhtiöön siirtyivät seuraavat palvelut: verkonhallinta, sähkön siirto, sähköliittymät, sähkön mittaus, mittaustiedon välittäminen sähkönmyyjille ja tekninen neuvonta asiakkaillemme

Vatajankoski Sähköverkko kuuluu Vatajankoski-konserniin.

Haluatko lisätietoa palveluistamme?
Ota yhteyttä.