Älykkäällä lämmityksen optimointipalvelulla jopa
15 % säästöt taloyhtiölle.

Älykaukolämpö

Älykaukolämpö on IoT-palvelu, joka pienentää taloyhtiön energiakuluja, alentaa ilmastopäästöjä, parantaa asumismukavuutta ja pidentää rakennuksen elinkaarta. Palvelu on saatavilla kaikkiin kaukolämmitteisiin kiinteistöihin koko maassa.

 

 

Palvelun keskeiset edut

Joustava

Palvelu on aina taloyhtiön tarpeen mukainen.

Nopea

Asennus tehdään
olemassa olevaan
lämmitysjärjestelmään
ja sen tuomat hyödyt
konkretisoituvat heti.

Mukava

Säästöä tulee asumismukavuudesta tinkimättä. Älykaukolämpö takaa asuntoihin optimaaliset sisäolosuhteet, jolloin asukkaatkin ovat tyytyväisempiä.

Tuottava

Säästö lämmityskustannuksissa voi olla jopa  15 %. Laajentamalla palvelua voivat kustannussäästöt olla vieläkin suuremmat.

Näin Älykaukolämpö toimii

  1. Taloyhtiön asuntoihin asennetaan lämpötilaa ja ilmankosteutta mittaavat pienet anturit.
  2. Mitatun datan perusteella Älykaukolämpö optimoi lämpötilaa automaattisesti. Palvelu antaa reaaliaikaiset ilmoitukset poikkeavista lämpötiloista ja ilmankosteusarvoista.
  3. Isännöitsijä ja taloyhtiö saavat tunnukset portaaliin, josta he näkevät nopeasti ja helposti rakennuksen energiankäyttö ja -kosteustiedot. 
 

Asiakaskokemus

Asunto-osakeyhtiö Porin Karhunvartija otti käyttöönsä Vatajankosken Älykaukolämpö-palvelun, jonka kautta lämmitystä voidaan ohjata mahdollisimman tehokkaasti. Tehokas ohjaus tuo luonnollisesti myös kustannussäästöjä. Voit myös lukea asiakaskokemuksen täältä.

0 %
riskiä

Säästöt aina palvelumaksua suuremmat. Ei alkuinvestointia.

0 %
vaivannäköä

Tekoäly hoitaa automaattisesti tarvittavat säädöt.

100 %
hyötyä

Oikealla datalla todennetut
hyödyt.

UKK

Älykaukolämpö ei vaadi alkuinvestointeja. Asennettava laitteisto kuuluu palveluun. Palvelumaksu veloitetaan kuukausittain.

Voimme toimittaa palvelun kaikkialle Suomessa. Palvelu ei ole sidottu mihinkään kaukolämmön toimittajaan.

Kankaanpäässä ja Porissa on tällä hetkellä älykaukolämmön piirissä 50 kiinteistöä, joista ensimmäiset jo vuodesta 2017 lähtien.

Kiinteistöösi tulee reaaliaikainen kosteusvalvonta, jonka avulla mahdolliset kosteusvauriot havaitaan ajoissa. Vakuutusmaksut pienenevät.

Ja mikä parasta: tasaiset sisälämpötilat läpi vuoden parantavat asumismukavuutta, jolloin voit itse ottaa rennommin.

Älykaukolämpö soveltuu kaikkiin kaukolämmitteisiin kiinteistöihin. Hyödyn määrä voi vaihdella taloyhtiöittäin. Ota yhteyttä! Tulemme mielellämme katsomaan paikan päälle, minkä verran säästöjä saamme aikaiseksi.

Kiinteistöstä riippuen energiankulutus voi tippua 10-25%. Vastaavasti huipputeho voi pienentyä 10-30%.  Vakuutusmaksut pienenevät.

Kiinnostaako energiaremontti ilman remonttia?