Älykaukolämpö tekee kiinteistöistä älykkäitä
ja säästää kustannuksissa.

Älykaukolämpö

Älykaukolämpö on energiaa säästävä, lämmityskustannuksia alentava ja kiinteistön asumismukavuutta parantava palvelu, joka on vahvasti kiinni tulevaisuudessa. Palveluun siirtyminen ei vaadi alkuinvestointeja. 

 

 

Vaikutukset näkyvät välittömästi

Palvelun hyödyt konkretisoituvat heti asennuksen jälkeen.

Keskimääräisiä vaikutuksia ovat energian kulutuksen, kiinteistön huipputehojen ja yleisten kulujen pienentyminen. Samalla saavutetaan tasaisemmat sisälämpötilat.

 

UKK

Älykaukolämpö ei vaadi alkuinvestointeja. Asennettava laitteisto kuuluu palveluun. Palvelumaksu veloitetaan kuukausittain.

Voimme toimittaa palvelun kaikkialle Suomessa. Palvelu ei ole sidottu mihinkään kaukolämmön toimittajaan.

Kankaanpäässä ja Porissa on tällä hetkellä älykaukolämmön piirissä 50 kiinteistöä, joista ensimmäiset jo vuodesta 2017 lähtien.

Kiinteistöösi tulee reaaliaikainen kosteusvalvonta, jonka avulla mahdolliset kosteusvauriot havaitaan ajoissa. Vakuutusmaksut pienenevät.

Ja mikä parasta: tasaiset sisälämpötilat läpi vuoden parantavat asumismukavuutta, jolloin voit itse ottaa rennommin.

Älykaukolämpö soveltuu kaikkiin kaukolämmitteisiin kiinteistöihin. Hyödyn määrä voi vaihdella taloyhtiöittäin. Ota yhteyttä! Tulemme mielellämme katsomaan paikan päälle, minkä verran säästöjä saamme aikaiseksi.

Kiinteistöstä riippuen energiankulutus voi tippua 10-25%. Vastaavasti huipputeho voi pienentyä 10-30%.  Vakuutusmaksut pienenevät.

Haluatko tietää millaisia säästöjä Älykaukolämpö toisi sinulle?