Ihanteellista viileyttä Ihanteellista viileyttä
luontoa säästäen.

Kaukojäähdytys

Kaukojäähdytys tekee kodista miellyttävän myös kesän kuumimmilla helteillä. Jäähdytys poistaa ylimääräisen lämmön ja kosteuden tehokkaasti nostaen samalla kiinteistön arvoa. Lähes huomaamattomat jäähdytyslaitteet eivät vaikuta myöskään kotisi ulkonäköön.

Uusissa rakennuksissa jäähdytys kannattaa huomioida rakennusvaiheessa, mutta myös vanhoihin taloihin sen saa asennettua esimerkiksi putkiremontin yhteydessä. Tarjoamme kaukojäähdytystä Kankaanpään keskustan alueella kesästä 2022 alkaen. Ensimmäisessä vaiheessa jäähdytyksen voivat hankkia kartassa olevan punaisen ympyrän sisällä olevat taloyhtiöt. 

Kierrätä energiaa

Kaukojäähdytys on energiatehokkuusteko, sillä kiinteistöstä poistettu ylimääräinen lämpö kierrätetään kaukolämpöverkkoon. Voit hyvällä omallatunnolla nauttia mukavasta, hotellitasoisesta elämästä. Hiljainen ja helppokäyttöinen kaukojäähdytys on myös markkinoiden kustannus- ja energiatehokkain jäähdytysratkaisu.

Jos kaukojäähdytys kiinnostaa ole meihin yhteydessä, niin tarkistamme sen soveltuvuuden kiinteistöönne.

 

UKK

Kiinteistöstä jäähdytyksen myötä poistettua energiaa ei laiteta hukkaan, vaan se siirretään kaukolämpöverkkoon uusiokäyttöä varten.

Ei, jäähdytyslaite on hiljainen.

Asiakkaan sähkönkulutus ei juurikaan nouse.

Jäähdytys soveltuu kaikkiin kaukolämmitteisiin kiinteistöihin. Ota yhteyttä!

Ei muuta kiinteistön ulkonäköä erilaisten ulos asennettavien ratkaisujen takia. Nostaa kiinteistön arvoa.

Kaukolämmitettyihin kiinteistöihin Kankaanpään keskustassa.

Kysy lisätietoja.