Oletko ajatellut kaukolämpöä
kiinteistöösi? Hyvä, sillä se on
edelläkävijän valinta.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on kiertotalouteen pohjautuva, huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu Kankaanpään ja Niinisalon alueella. Tarkista kartasta kaukolämmön saatavuus omaan kiinteistöösi.

 

Tuotanto on paikallista ja ekologista

Kun valitset Vatajankosken kaukolämmön, valitset paikallisen, innovatiivisen ja ilmastoystävällisen lämmitysmuodon. Kevääseen 2021 mennessä tuotamme kolmasosan kaukolämmöstä kierrättämällä Knaufin tehtaan ylijäämälämpöä.  Näin pystymme merkittävästi korvaamaan kaikkea polttamista, sekä fossiilisia- että biopolttoaineita.

UKK

Kaukolämpö on kiistatta kehittyvin lämmitysmuoto. Energia voidaan tuottaa monella eri tavalla, joista Vatajankoski muodostaa mahdollisimman hiilineutraalin kokonaisuuden kaukolämmön tuotantoon.  Juuri alkanut yhteistyö Knaufin kanssa on tästä tuorein esimerkki.

Kaukolämpö on varma valinta, sillä lämpöä riittää aina. Kaukolämpö on vakaasti hinnoiteltu, joten tiedät energiakustannuksesi vuosiksi eteenpäin, eikä sinun tarvitse murehtia lämmityksen ympäristövaikutuksista. Me huolehdimme puolestasi.

Huippukulutuksen aikaan tuotamme noin 5% täysin hiukkas- ja hiilidioksidipäästövapaalla uusiutuvalla bionestekaasulla. Keväästä 2021 lähtien merkittävä osa kaukolämmöstämme tuotetaan täysin ilman polttoaineita. Tähän vaikuttaa Knaufin tehtaan kanssa aloitettu yhteistyö.

Kun Knaufin Kankaanpään tehtaassa valmistetaan kipsilevyjä, syntyy lämmintä vesihöyryä. Jatkossa lämpö otetaan talteen ja syötetään kaukolämpöverkkoon. Tällä tavalla voidaan tuottaa kolmasosa Vatajankosken myymästä kaukolämmöstä. Uudella tuotantotavalla pystytään merkittävästi korvaamaan kaikkea polttamista ja vähentämään energiantuotannon ilmastohaittoja.

 

Pyydä tarjous kaukolämpöön liittymisestä.