A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja Vatajankosken Sähkö ovat solmineet yhteistyösopimuksen Ahlströmin Noormarkun ruukkialueen sähköverkon kunnossapidosta ja kehittämisestä.

Ahlströmin Noormarkun ruukki on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista. Laajan alueen kunnossapitoon liittyviä töitä ovat muun muassa keskijänniteverkon saneeraaminen maakaapeliksi sekä sähköaseman automaation lisääminen. Samalla alueen sähkömittareiden luenta muuttetaan etäluettavaksi. Myös ruukkialueen sähköverkon valvonta sähköhäiriöiden varalta kuuluu sopimuksen piiriin.

On hienoa, että pääsemme aloittamaan pitkäjänteisen kehitys- ja yhteistyön iloitsee rakentamispäällikkkö Jarno Joensuu Vatajankosken Sähköltä. Ahlströmin näkökulmasta puolestaan on erittäin tärkeää, että kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden ja edelleen aktiivisessa käytössä olevien kiinteistöjen sähkönjakelu on ammattimaisessa huolenpidossa, toimii mahdollisimman häiriöttömästi ja luotettavasti ja, että pystymme ennakoimaan tulevia korjaus- /kehitystarpeita, sanoo huoltopäällikkö Pekka Laine. Ruukin valaistusta on uusittu/uudistetaan ledvalo -teknikkaa hyödyntäen, jolloin huolto- ja energian tarve pienenee. Mahdollisuuksien mukaan myös erityyppisiä ohjauksia valaistukseen lisätään, jatkaa Laine.

Yhteistyökumppanin valinnassa Ahlströmille oli tärkeää palvelun joustavuus ja molempien yhtiöiden pitkät perinteet. Ajatukset ja arvot kohtaavat hyvin, sillä onhan meille itsellemmekin tuttua toimiminen pitkät perinteet omaavassa, yli 90 vuotta vanhassa energiayhtiössä, lisää Joensuu.

Lisätiedot:

A.Ahlström Kiinteistöt Oy / Pekka Laine
a.laine@a-ahlstrom.fi tai p. 050 518 3619

Vatajankosken Sähkö / Jarno Joensuu
jarno.joensuu@vatajankoski.fi tai p. 044 578 2276

 

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.