Vatajankosken Sähkö on toimittanut alueelleen energiaa jo yli 90 vuoden ajan. Kankaanpään Maila omaa myös pitkät perinteet Kankaanpään omana pesäpallojoukkueena. Kankaanpään Mailan kotikentän nimeäminen Vatajankosken Energiakentäksi yhdistää nämä kaksi alueen vahvaa toimijaa.

Tervetuloa Vatajankosken Energiakentälle!

Kankaanpään Maila ry (KaMa) on vuonna 1958 perustettu pesäpallon erikoisseura, joka tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuksia ohjattuun liikuntaan, pesäpallon harrastamiseen ja yhdessäoloon. Toiminta sisältää juniorityötä, aikuisten huippupesäpalloa ja harrasteliikuntaa. Toiminta tähtää lasten ja nuorten ohjaamiseen tervehenkiseen joukkueurheiluun ja tasapainoiseen kasvuun sekä menestymiseen miesten Superpesiksessä sekä juniorisarjoissa. Nykyään Kankaanpään Mailan miesten edustusjoukkue pelaa Suomen korkeimmalla pesäpallon sarjatasolla, Superpesiksessä

 

Vatajankosken Sähkö on pohjoissatakuntalainen itsenäinen energiayhtiö, jonka sähköverkko palvelee noin 24.000 asukasta Kankaanpäässä ja naapurikunnissa. Kaukolämpöverkko käsittää Kankaanpään keskustan ja Niinisalon varuskunnan alueen. Myymme myös höyryä teollisuudelle.

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.