Pohjois-Satakunnan Seutuverkko ja Vatajankosken Sähkö ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Vatajankosken Sähkö tuottaa PSSV:lle tietoliikenneverkkoon liittyvät palvelut kuten verkon suunnittelun, rakentamispalvelut, ylläpidon ja dokumentoinnin.

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko kehittää ja ylläpitää Pohjois-Satakunnassa valokuituverkkoa. Yhtiö on Jämijärven, Kankaanpään, Pomarkun, Porin ja Sastamalan omistama tietoverkon asiantuntija. Alueella valokuitu on saatavilla tällä hetkellä kaikkiaan noin 3 500 kotitalouteen ja yritykseen. Vatajankosken Sähkö on pohjoissatakuntalainen itsenäinen energiayhtiö, jonka sähköverkko palvelee noin 24.000 asukasta Kankaanpäässä ja naapurikunnissa.

Koska molemmat yhtiöt toimivat maantieteellisesti samalla alueella saadaan yhteistyöstä synergiaetuja.
Meillä on ammattitaitoinen henkilöstö, nykyaikaiset järjestelmät sekä hyvät yhteistyökumppanit, jotka tarjoamme mielellämme PSSV:n käyttöön. Asiakkaille tämä yhteistyö tuo vaivattomuutta, kun yksi toimija hoitaa rakentamistyöt esimerkiksi uudiskohteissa, kertoo rakentamispäällikkö Jarno Joensuu Vatajankosken Sähköltä.

Pohjois-Satakunnan Seutuverkolle oli tärkeää löytää luotettava kumppani, jonka kanssa voidaan tehdä yhteistyötä ja -rakentamista, toteaa Torsti Ruokoski Pohjois-Satakunnan Seutuverkolta. Ajatukset kohtaavat hyvin, sillä molemmille yhtiölle merkittäviä arvoja ovat paikallisuus, palvelu ja kehittyminen.

Pohjois-Satakunnan Seutuverkon ja Vatajankosken Sähkön palveluyhteistyö alkaa 1.5.2019.

Lisätietoja:
Jarno Joensuu, Vatajankosken Sähkö p. 044 578 2276
Torsti Ruokoski, Pohjois-Satakunnan Seutuverkko p. 040 536 2600

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.