Projektipäällikkö Projektipäällikkö

Tietoja roolista

Haemme uutta esihenkilövastuullista projektipäällikköä

Projektipäällikkönä keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat jakeluverkon investointi-, liittymä- ja kunnossapitotöiden organisointi ja resursointi sekä lähiesihenkilötehtävät noin 20 asentajalle. Työhön sisältyy myös asiakaspalvelua verkon rakentamiseen liittyen sekä liiketoiminnan prosessien kehittämistä yhdessä muiden kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus myös keskuspäivystystyöhön. Lähimpiä kollegoitasi ovat asentajien lisäksi kohdesuunnittelijat, maanrakennusurakoita koordinoiva projektipäällikkö, materiaalien hankintakoordinaattori sekä esihenkilösi rakentamisen päällikkö. Tehtävän sijainti on Kankaanpää. Työtehtäviin kuuluu liikkuminen työkohteissa tytäryhtiömme Vatajankoski Sähköverkon verkostoalueella.

Odotamme Sinulta:

  • Kokemusta infraverkon rakentamisen prosesseista
  • Kokemusta, kykyä ja halukkuutta esihenkilötyöhön
  • Projektiosaamista
  • Sähköinsinöörin tai -teknikon tutkintoa

Arvostamme lisäksi aiempaa osaamista Trimble NIS ja Trimble DMS -verkkotietojärjestelmästä sekä halua kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän verkkoinvestointien parissa, osana ammattitaitoista tiimiä, jolta saat tarvitsemasi tuen onnistuaksesi tehtävässä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Tehtävä mahdollistaa satunnaiset etätyöpäivät. Pidämme sinusta huolta hyvillä ja kattavilla henkilöstöeduilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Niina Karjalainen p. 040 5086888

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen research@talenthunters.fi viimeistään 19.10.2022 mennessä. Viemme rekrytointia eteenpäin jo haun ollessa auki.