Toimitusjohtaja tutustuu käytännön työtehtäviin

Petri Paajanen

Mistä on kyse? Toimitusjohtaja haluaa saada paremman ymmärryksen siitä, mitä työtehtäviä hänen johtamassaan yrityksessä tehdään. Parhaimman tuntuman saa hyppäämällä itse rohkeasti mukaan työhön kuin työhön.  Tämän viikon ajan vuorossa on joka päivä eri työympäristö. Perjantaina kuullaan mikä oli viikon todellinen anti.

 


Keskiviikko: Kankaanpää, varasto- ja huoltotoiminta

Keskiviikkona oli tiedossa erilaisia työtehtäviä sisältävä päivä, koska pääsin tutustumaan Vatajankosken Sähkön varasto- ja huoltotoimintaan. Töitä oli tarkoitus tehdä yhdessä huoltoasentaja Olli Niiniharjun ja kesäharjoittelija Onni Kovamäen kanssa. Ensimmäisenä hommana oli Kankaanpään voimalaitoksen vieressä sijaitsevan varastohallin siivous. Olli teki nopean tehtävänjaon ja hyvällä yhteistyöllä hallin lattia oli harjattu ja pesty parin tunnin kuluessa. Nyt kuorma-autot voi tuoda uutta vastaavaan varastoon ; ) Iltapäivällä suunnitelmissa oli yhden Vatajankosken Sähkön peräkärryn korjaaminen. Ollin johdolla Onni suoriutui hyvin peräkärryn jarruremontista ja pääsin itsekin “sähkötöihin” peräkärryn valoja korjattaessa.

Onni korjaamassa peräkärryn jarruja Ollin opastuksella.

Päivän aikana huomasi, kuinka suuri merkitys hyvällä huoltotoiminnalla on yrityksen toimintaan. Tämä osaltaan vaikuttaa myös työturvallisuuteen, kun ajoneuvo- ja kuljetuskalusto on kunnossa. Kuten joukkueurheilussakin, niin myös energiayhtiössä mikään ei korvaa hyvää huoltotoimintaa. Perusasioiden ollessa kunnossa on helpompi keskittyä sähköverkoston rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.