Asioi sähköisesti

Sähköinen asiointipalvelu Online

Sähköasiakkaidemme Online palvelussa voit mm. seurata sähkönkulutustasi ja selata sähkölaskujasi. Ennen ensimmäistä käyttökertaa tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakas- ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löytyvät sähkölaskusta.

TIEDOTE LÄMPÖWATIN KÄYTTÄJILLE: Mikäli LämpöWatissa ei näy enää kulutustietojen ilmoituskohtaa, on kiinteistön mittari etäluennan piirissä.

Kaukolämmön LämpöWatti palvelussa voit mm. seurata kiinteistön kaukolämmönkulutusta, ilmoittaa mittarinlukeman ja tarkastella kaukolämmön maksuja. Kirjautumista varten tarvitset asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron, jotka löytyvät kaukolämpölaskulta.

Jos LämpöWatti palvelu ei avaudu on energiamittarinne vaihdettu. Voit tarkistaa mittarista uuden numeron tai soittaa meille kaukolämmön asiakaspalveluun 02 5782 5303.

Tee uusi sähkösopimus tai muutos nykyiseen sopimukseen
Tee muuttoilmoitus
Lähetä viesti asiakaspalveluun

Tavoitat meidät helposti verkossa, puhelimitse ja paikan päällä. Aina sinulle parhaalla asiointitavalla.
Ota meihin yhteyttä!

Helpota arkeasi sähköisellä laskulla

Keskeytysvahti-palvelu

Kirjaudu Onlineen. Onlinessa on mahdollisuus aktivoida palveluun lisäominaisuuksia. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Pikaohje palvelun aktivoimiseen tekstiviestitse

Kirjoita tekstiviesti: VSO AVAA käyttöpaikkatunnus asiakasnumero esim: VSO AVAA 1234 12345 Käyttöpaikkatunnuksen ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi. Jos haluat viestit ympäri vuorokauden, laita viestin loppuun vielä 24h.  Lähetä viesti numeroon 18200. Saat vastausvahvistuksen palvelun käyttöönotosta.

Urakoitsijat

Laskutustiedot

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja. Verkkolaskujen yhteystiedot ovat:

Verkkolaskuosoite (OVT –tunnus) 003703985802
Operaattori Ropo Capital Oy
Välittäjän tunnus 003714377140

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, paperilaskut tulee lähettää osoitteeseen:

Vatajankosken Sähkö Oy
PL 705
02066 DOCUSCAN

Y-tunnus 0398580-2

Rakentamispalvelun käänteinen arvonlisävero

Rakentamispalveluiden laskutuksessa pyydämme huomioimaan, että Vatajankosken Sähkö Oy on ALV 8 c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja ja näin sen ostamaan rakentamispalveluun sovelletaan käännettyä arvonlisäverollisuutta. Laskun tulee tällöin olla veroton.