Kaapelinäytöt

Jos teet kaivuutöitä, varmista ettei alueella ole sähkökaapeleita tai kaukolämpöputkia. Soittamalla meille saat selville, onko kaapelinäyttö tarpeellista ennen työhön ryhtymistä.

Näytöt yhtiömme kaapeleiden ja putkien sijainneista ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Jos haluat käyttää näyttöpalveluamme muiden kaapeleiden paikannukseen, veloitamme palvelusta hinnastomme mukaisesti.

Kun tarvitset kaapelinäyttöpalvelua, muistathan ilmoittaa siitä meille viimeistään edellisenä päivänä.

Mikäli sähkökaapeli vaurioituu kaivuutyön yhteydessä, ota heti yhteys  vikailmoitusnumeroomme  02 578 1111. Numerossa vastataan ympäri vuorokauden. Kaukolämpöputken vaurioituessa ota yhteys numeroon 02 572 205

Puunkaatoapu

Annamme tarvittaessa Vatajankosken Sähkön ilmajohtojen varoalueilla maksutonta puunkaatoapua yksittäisille puille, jos kaadettava puu voi kaatuessaan vaurioittaa sähköjohtoja. Puunkaatoapupalvelussa ohjaamme puiden kaatosuuntaa tarvittavalla kalustolla, esimerkiksi tunkein tai taljoin, mutta varsinainen kaatosahaus ei sisälly palveluumme.

Mittarointi

Voit tilata liittymiä sekä liittymämuutoksia koskevat mittarointi- sekä kytkentäpyynnöt täyttämällä yleistietolomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen vatajankoski@vatajankoski.fi. Mittarointi- ja kytkentäpyynnöt tulee tehdä vähintään viisi työpäivää ennen tarvetta. Merkitse kaavakkeeseen myös liittymäkaapelin pituus ja tyyppi sekä haltijan osoite, mikäli se on eri kuin työkohteen osoite.

Mittarointipyyntö (pdf)
Mittarointipyyntö (doc)

Sähköenergian mittauksen yleisohje


ASIANTUNTIJAT KÄYTÖSSÄSI

Kaapelinäytöt
Soita 02 5782 5310

Puunkaatoapu
Soita 02 5782 5311

Energian mittauspalvelu
Soita 02 5782 5301

Ota yhteyttä