Liittymissopimus

Varsinainen liittymissopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen liittymän tarvetta (n. 2 kk). Sopimuksen perustietoina tarvitaan liittymän pääsulakekoko sekä tilaajan ja rakennuspaikan osoitetiedot. Etäällä sähköverkosta olevien kohteiden sähköistykseen on syytä varata enemmän aikaa, liittymän rakentamisen aikataulusta ja hinnoista saat lisätietoa sähköliittymäpalveluista.

 Vapaa-ajan asunnoissa pääkeskus tulee sijoittaa ulkoseinälle tai tilaan, johon on vapaa pääsy mittarin huollon ja luennan takia.

Liittymän toimitusraja on yleensä tonttialueen rajalla (liittymismaksuun sisältyvä osuus).

Liittymiskaapelin toimitamme liittymissopimuksen mukaisesti tontin rajalle tai ilmakaapelin rajan läheisyydessä sijaitsevaan pylvääseen. Sinulla on mahdollisuus hankkia meiltä myös yhtenäinen liittymiskaapeli pääkeskukselle asti. Teemme mielellämme tarjouksen liittymiskaapelin toimituksesta tonttialueen osalta, samoin mittaus- ja pääkeskuksen toimituksesta kesämökillenne.

Rakentajan opas

Työmaakeskuksen vuokraus rakennuskohteisiin

Tilapäissähkösopimus voidaan tehdä ja työmaakeskus toimittaa, kun sähköverkkomme on jo lähellä käyttöpaikkaa. Ellei sähköverkkoa ole vielä rakennettu, solmitaan liittymissopimus ja rakennetaan tarvittava liittymä.

Tilapäissopimukset

Tilapäissopimuksella voidaan toimittaa sähköä erilaisiin tapahtumiin edellyttäen että sähköverkosto on riittävän lähellä.

Tuotannon liittäminen

Seuraavat vaatimukset on otettava huomioon liitettäessä tuotantolaitteistoja yhtiömme jakeluverkkoon. Lisäksi kannattaa olla tarpeeksi ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta liittäminen voidaan toteuttaa hallitusti.

Tuotannon liittämisvaatimukset
Mikrotuotannon yleistietolomake


ASIANTUNTIJAT KÄYTÖSSÄSI

Sähköliittymäpalvelut
Soita 02 5782 5303

Ota yhteyttä