Kesä on Suomessa täynnä tapahtumia, jotka kutsuvat nauttimaan kesästä.  Mekin olimme mukana alueemme kesäisissä markkinahulinoissa Pomarkussa, Kankaanpäässä, Laviassa, Honkajoella ja Karviassa.  Iloisen keltaisella teltallamme teemana oli keväällä lanseerattu Sopiva-tuotesarja. Kiinnostusta oman aurinkosähköjärjestelmän hankintaan oli paljon – etenkin kun Sopivalla pääsee aurinkosähkön tuottajaksi pienellä rahalla.

Tiesitkö mistä tulee nimi Sopiva?

Nimi Sopiva tulee siitä, että se on aina kulutukseen sopivan kokoinen. Sopiva-paketit lähtevät yhdestä paneelista ylöspäin. Paketin tehoa voidaan kasvattaa paneeli kerrallaan, jolloin se säätyy tarkasti asiakkaan kulutuksen mukaan. Satojen asiakkaille tehtyjen haastattelujen pohjalta teimme havainnon, että nykyiset tarjolla olevat järjestelmät ovat monelle kiinteistöjen omistajista aivan liian suuria. Isot järjestelmät ovat vaikuttavan näköisiä, mutta monesti isosta hankinnasta vain osa tuotannosta tulee järjestelmän hankkijan hyväksi.

Vaikka kesäkiertue on ohi, Sopiva Aurinkosähköpakettien myynti jatkuu. Myös kesän suurarvontaan ehtii vielä hyvin mukaan.

Yksi onnekas voittaa Sopiva Aurinkosähköpaketin omaksi (arvo 945 euroa). Arvontaan voit osallistua Sopivan sivuilta >>

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.