Loading...
Etusivu2018-09-18T08:41:31+00:00

Sopiva Aurinkosähköpaketti

Sopiva on helpoin tapa lähteä aurinkosähkön tuottajaksi pienellä rahalla. Voit aloittaa oman pakettisi rakentamisen yhdellä paneelilla ja kasvatttaa sitä tarpeittesi mukaan. Sopiva tuottaa uusiutuvaa puhdasta energiaa suoraan taivaalta.

Hinnasto

Hinnat eivät sisällä asennusta. Meiltä saat halutessasi sopivan avaimet käteen -pakettina tai voit tilata asennuksen itse sähköasentajalta.
Sopiva paketin asennus alk. 300 euroa, riippuen asennusolosuhteista. Muistathan, että asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen.

1 paneelin paketti 945 €

Soveltuu parhaiten mökeille tai pieniin omakotitaloihin.

Lue lisää

3 paneelin paketti 2 645 €

Soveltuu omakotitaloihin, joissa kulutus on alle 8000 kWh/vuosi.

Lue lisää

6 paneelin paketti 4 945 €

Soveltuu omakotitaloihin, joissa kulutus on yli 8000 kWh/vuosi.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

____________

Loading...
Loading...
Loading...

KESÄN 2018 SUURARVONTA

Voita Sopiva Aurinkosähköpaketti (arvo 945 €)

Arvonta on päättynyt. Sopiva Aurinkosähköpaketin voitti Markku Myllymäki Pomarkusta. Onnittelut voittajalle ja lämmin kiitos kaikille osallistujille.

Joskus yksikin paneeli riittää! Satojen kiinteistöjen kartoittaminen on osoittanut meille, että nykyisin tarjolla olevien järjestelmien koko on asiakkaiden kulutukseen nähden usein liian suuri. Lähes kaikki energiayhtiöt ostavat ylijäämäsähkön, mutta ylituottaminen ei ole kuluttajan kannalta kustannustehokas ratkaisu.

– Älä siis turhaan peitä koko kattoasi paneeleilla. Järkevintä on hankkia aurinkosähköpaketti, joka mitoitetaan kiinteistösi kulutukseen nähden oikein. Oikealla mitoituksella saat suurimman hyödyn. Sopiva-aurinkosähköpaketti on mitoitettavissa oikein jokaiseen rakennukseen. Lue lisää Kallen blogista.

Aurinkoisin terveisin

Kalle Leppänen
aurinkosähköasiantuntija
Vatajankosken Sähkö

Kiinnostuitko Sopivasta? Ota meihin yhteyttä.

Lisätietoja tietosuojasta.

Usein kysyttyä

Toimiiko paneeli vain auringonpaisteessa?

Parasta on suora auringonpaiste, mutta paneeli toimii myös tehokkaasti pilvisellä ilmalla jos vain on valoisaa.

Jos on iso järjestelmä niin onko myös iso tuotto?

Kannattaa aina ostaa omaan kulutukseen sopiva järjestelmä, koska oikein mitoitetusta järjestelmästä saa parhaimman tuoton. 

Tarvitseeko paneeleita pestä säännöllisesti?

Aurinkopaneeleiden pesu ei ole tarpeellista, koska Suomessa sade hoitaa paneeleiden puhdistuksen. Pesua suositellaan vain poikkeustapauksissa.