Loading...
Etusivu 2018-05-14T12:18:10+00:00

Sopiva Aurinkosähköpaketti

Sopiva on helpoin tapa lähteä aurinkosähkön tuottajaksi pienellä rahalla. Voit aloittaa oman pakettisi rakentamisen yhdellä paneelilla ja kasvatttaa sitä tarpeittesi mukaan. Sopiva tuottaa uusiutuvaa puhdasta energiaa suoraan taivaalta.

Hinnasto

Hinnat eivät sisällä asennusta. Sopiva Aurinkosähköpakettien asennusten hinnat; esimerkiksi yhden paneelin paketin asennus on tyypillisesti 300 euroa.
Muistathan, että asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen.

1 paneelin paketti 945 €

Yhden paneelin paketin tuotolla voit esimerkiksi pestä 280 koneellista pyykkiä.

Lue lisää

3 paneelin paketti 2 645 €

Kolmen paneelin paketin tuotolla voit esimerkiksi pestä 840 koneellista pyykkiä.

Lue lisää

6 paneelin paketti 4 945 €

Kuuden paneelin paketin tuotolla voit esimerkiksi pestä 1 830 koneellista pyykkiä.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

____________

Loading...
Loading...
Loading...

Joskus yksikin paneeli riittää! Satojen kiinteistöjen kartoittaminen on osoittanut meille, että nykyisin tarjolla olevien järjestelmien koko on asiakkaiden kulutukseen nähden usein liian suuri. Lähes kaikki energiayhtiöt ostavat ylijäämäsähkön, mutta ylituottaminen ei ole kuluttajan kannalta kustannustehokas ratkaisu.

– Älä siis turhaan peitä koko kattoasi paneeleilla. Järkevintä on hankkia aurinkosähköpaketti, joka mitoitetaan kiinteistösi kulutukseen nähden oikein. Oikealla mitoituksella saat suurimman hyödyn. Sopiva-aurinkosähköpaketti on mitoitettavissa oikein jokaiseen rakennukseen.

Aurinkoisin terveisin

Kalle Leppänen
aurinkosähköasiantuntija
Vatajankosken Sähkö

MYYTINMURTAJAT

Paneeli toimii vain auringonpaisteessa!

Väärin!

Totta, että parasta on suora auringonpaiste, mutta paneeli toimii myös tehokkaasti pilvisellä ilmalla jos vain on valoisaa.

Iso järjestelmä = iso tuotto!

Oikein ja väärin.

Iso ei ole aina järkevä. Kannattaa aina ostaa omaan kulutukseen sopiva järjestelmä, koska oikein mitoitetusta järjestelmästä saa parhaimman tuoton. 

Aurinkopaneelit pitää pestä säännöllisesti.

Väärin.

Aurinkopaneeleiden pesu ei ole tarpeellista, koska Suomessa sade hoitaa paneeleiden puhdistuksen. Pesua suositellaan vain poikkeustapauksissa.