Oletko keksinyt uuden ratkaisun, Oletko keksinyt uuden ratkaisun,
joka voisi tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme?

V-Lab

Avoin koelaboratorio ideoiden testaamiseen

Meillä Vatajankoskella toiminnan lähtökohtana on kehittää jatkuvasti uusia teknologioita ja ratkaisumalleja, joiden avulla pystymme toteuttamaan missiotamme entistäkin tehokkaammin ja palvelemaan asiakkaitamme vielä paremmin. Siksi tarjoamme start up -yrityksille ja muille innovaattoreille mahdollisuuden päästä testaamaan uusia ideoitaan koelaboratoriossamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, potentiaalisilla loppukäyttäjillä.

Mitä haemme?

Etsimme jatkuvasti edistyksellisiä ja uraauurtavia ratkaisuja erityisesti seuraavilla osa-alueilla:

  1. asiakkaan energiaomavaraisuuden lisääminen
  2. asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen
  3. asiakkaan arjen ja elämän helpottaminen

Lähtökohtaisesti meitä kiinnostavat siis kaikki uudenlaiset ratkaisut, jotka auttavat yritystämme toimimaan entistäkin paremmin asiakkaidemme hyväksi.

Mitä
tarjoamme?

Mikäli koemme ratkaisuehdotuksesi kiinnostavaksi, tarjoamme mahdollisuuden esitellä sen asiantuntijoillemme. Jos he kokevat ideasi lupaavaksi, etenemme nopeasti sen testaamiseen. Juuri tätä varten V-Lab on luotu. Uusien ideoiden ketterään kokeilemiseen käytännössä.

Jos kehittämäsi idea osoittautuu toimivaksi, otamme sen kokeiluvaiheen jälkeen käyttöön, eli saat Vatajankoskesta ensimmäisen asiakkaasi. Lähdemme mielellämme myös rahoittamaan lupaavia energia-alan liikeideoita, joten voit saada meistä jopa yhteistyökumppanin. Ja vaikkei näin onnekkaasti kävisikään, saat ehdotuksellesi joka tapauksessa rakentavaa ja rahanarvoista kehittämispalautetta alan huippuammattilaisilta.

Mitä edellytämme?

Mikäli ratkaisusi on vasta idea korviesi välissä, kehotamme palaamaan asiaan, kun olet kehittänyt sitä hieman pidemmälle. Edellytämme idealta siis demo- tai prototyyppivaihetta, jotta voimme kokeilla sitä käytännössä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.