Vatajankoskelle uusi myyntipäällikkö palvelu­liiketoiminnan tiimiin

Vatajankoski on valinnut Jarkko Rönnholmin Keravalta uudeksi myyntipäälliköksi. Nimityksen tavoitteena on vastata kasvavaan kiinnostukseen rakennusten energiatehokkuutta edistäviä palveluja kohtaan. Jarkko aloittaa tehtävässään tänään 1.10.2021.

Vatajankoski on viime aikoina panostanut niin päästöttömän energian tuottamiseen kuin rakennusten energiatehokkuusratkaisujen tarjoamiseen taloyhtiöille ja muille kiinteistöjen omistajille. Uuden henkilön nimittäminen on osa tätä samaa kehitystä, jota haluamme edistää myös perinteisen toiminta-alueemme ulkopuolella.

 -On hienoa saada pitkän linjan ammattilainen mukaan tähän työhön, iloitsee toimitusjohtaja Pekka Passi.

45-vuotias koripalloa vapaa-aikana harrastavalla Jarkolla on kokemusta niin urheilutekstiili- ja kustannusalalta kuin teollisuudesta. Jarkko siirtyy Vatajankoskelle NCH Suomen palveluksesta, jossa hän on työskennellyt teollisuuden huollon ja kunnossapidon tuotteiden myyntipäällikkönä.

-Odotan innolla, että pääsen tapaamaan nykyisiä ja uusia Vatajankosken asiakkaita. Energiatehokkuutta edistäville tuotteille on kysyntää ja on ilo tarjota palveluja, joiden takana voimme seistä myös ostotapahtuman jälkeenkin, toteaa Jarkko Rönnholm.

Jarkko Rönnholm