Kesätyöt 2021

Kesätöihin etsitään nyt tekijöitä – tervetuloa hakemaan kesätyöpaikkojamme.


Verkonrakennukseen Kankaanpäähän, Karviaan ja Laviaan. Verkonrakennuksen kesätyöntekijänä osallistut yhdessä asentajiemme kanssa sähköverkkomme huolto-, kunnossapito- ja rakennustöihin. Olet alan ammattikouluopiskelija ja sinulla on vähintään 1. vuosikurssi suoritettuna tai sinulla on jokin muu koulutus/ammattikokemus.

Verkostonsuunnitteluun Kankaanpäähän. Verkostonsuunnittelun kesätyöntekijänä osallistut jakeluverkon suunnittelun eri tehtäviin. Suunnittelutyössä käytät Trimble NIS -verkkotietojärjestelmää. Olet esimerkiksi sähkötekniikan ammattikorkeakouluopiskelija tai sinulla on vastaavaa koulutusta tai kokemusta muualta.

Projektityöntekijäksi Kankaanpäähän.Projektityön kesätyöntekijänä osallistut yhdessä ammattilaistemme kanssa verkonrakennuksen projektien toteuttamiseen. Työhön kuuluvat työkohteiden resurssien, materiaalien, työvaiheiden suunnittelun tehtävät sekä lisäksi esimerkiksi dokumentaatiota ja raportointitöitä. Olet esimerkiksi sähkötekniikan ammattikorkeakouluopiskelija tai sinulla on vastaavaa koulutusta tai kokemusta muualta.

Energiantuotantoon sähkö- ja automaatioasentajaa Kankaanpäähän. Tehtävänäsi on toimia asentajan apuna tai itsenäisesti sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapito- ja ennakkohuoltotöissä. Olet alan ammattikouluopiskelija ja sinulla on vähintään 1. vuosikurssi suoritettuna tai sinulla on jokin muu koulutus/ammattikokemus.

Arvostamme yhteistyötaitoja, aktiivisuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kokeneiden työntekijöidemme tuen ja arvokasta työkokemusta energia-alalta.

Annamme mielellämme lisätietoja sähköpostitse: vatajankoski@vatajankoski.fi

Hae viimeistään 7.3.2021 ja vietä mahdollisuuksien kesä vatajankoskelaisena. Valinnat kesätyöntekijöistä tehdään 15.4. mennessä.