Vatajankosken Sähkö turvaa sähkön ja lämmön jakelun ja tarjoaa helpotuksia maksuaikatauluihin

Sähkön ja lämmön jakelu kuuluvat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiin toimintoihin. Suhtaudumme vakavasti vallitsevaan koronaepidemian aiheuttamaan tilanteeseen ja olemme tehneet varautumistoimenpiteitä välttämättömien toimintojen ylläpitämiseksi ja jakelun turvaamiseksi.

  • Henkilöstöstämme ovat siirtyneet etätyöskentelyyn kaikki ne, joille se on tehtävien kannalta mahdollista. Tällä tavalla rajaamme tartuntariskiä niiden henkilöiden parissa, jotka päivittäin turvaavat sähkön ja lämmön jakelun alueellamme. Olemme lisäksi vähentäneet työmailla ja voimaloissa toimivan henkilöstön kontaktitilanteita ja näin vähentäneet edelleen tartuntariskiä, kertoo toimitusjohtaja Pekka Passi.

Koska poikkeustilanne vaikuttaa kuitenkin monien Vatajankosken Sähkön asiakasyritysten elämään, olemme päättäneet ryhtyä toimenpiteisiin myös asiakkaiden tilanteen helpottamiseksi.

  • Kannamme yrityksenä vastuuta alueemme yrityksistä ja kaikista asiakkaistamme ja olemme siksi valmiita keskustelemaan maksuajan pidentämisestä. Tällaisessa tilanteessa tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee normaaliin tapaan. Toivomme kuitenkin, että epidemian aikana käytettäisiin sähköisiä kanaviamme. Olemme panostaneet niiden vaivattomuuteen ja nopeuteen, lisää asiakkuuksista vastaava Jalmari Rossi

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.