Vatajankoski on ostanut Lämpö Rautjärvi Oy:n kaukolämpö­liiketoiminnan Honkajoella

Vatajankoski Oy ja Lämpö Rautjärvi Oy ovat solmineet kaupan, jolla Lämpö Rautjärven kaukolämpöliiketoiminta Honkajoella siirtyi Vatajankosken omistukseen. Asiakkaiden näkökulmasta kaikki jatkuu entisellään eikä muutos vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Vatajankosken tavoitteena on tarjota entistä ekologisempaa ja edullisempaa kaukolämpöä Honkajoen asukkaille ja yrityksille.

Vatajankosken suunnitelmissa on rakentaa siirtoputki, jolla välitetään Kirkkokallion ekoteollisuuspuistosta uusiutuvaa ja päästötöntä hukkalämpöä ostettuun kaukolämpöverkkoon. Tämä mahdollistaa kaukolämmön hinnan alentamisen tulevaisuudessa. Kaukolämpöverkon operointia jatkaa toistaiseksi Lämpö Rautjärvi Oy.

”Hyödyntämällä Kirkkokallion alueen hukkalämpöjä kaukolämpöverkossa pystymme auttamaan kaukolämpöasiakkaitamme pienentämään päästöjään ja tarjoamaan heille modernin, päästöttömän lämmitysratkaisun. Samalla pystymme varmistamaan asiakkaillemme vakaan ja edullisen hintatason pitkälle tulevaisuuteen.” Vatajankosken tuotantopäällikkö Lauri Hölttä.

”Kauppa täydentää hienosti strategiamme mukaisia liiketoimintoja nyt myös Honkajoen alueella, visiotamme olla energiatehokkuuden edelläkävijä. Haluan kiittää Petri Rautjärveä sujuvista neuvotteluista ja erittäin hyvästä yhteistyöstä.”, Vatajankosken toimitusjohtaja Pekka Passi jatkaa.

Lisätietoja

Pekka Passi, toimitusjohtaja, 040 508 6367
Lauri Hölttä, tuotantopäällikkö, 044 578 2254

Vatajankoski on innovatiivinen, asiakasläheinen ja reilu uuden energian yhtiö. Toimintamme lähtökohtana on kehittää jatkuvasti uutta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme vähentämään energian hukkakulutusta ja päästöjä, lisäämään energiaomavaraisuutta ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.