Viestintäpäällikkö Viestintäpäällikkö

Tietoja roolista

Haemme viestintäpäällikköä vastaamaan kasvaviin viestintätarpeisiimme

Viestintäpäällikkönä vastaat Vatajankoski-konsernin viestinnän johtamisesta sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän osalta. Ymmärrät yrityksen liiketoiminnan ja kehität viestintää eri liiketoimintojen tarpeet ja kokonaisuuden huomioiden. Kokonaisuuden johtamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu erityisesti tekstisisällön tuottaminen sekä organisaation sisäinen kouluttaminen ja sparraaminen. Toivomme sinun innostuvan myös viestinnän mittaamisesta ja kehittämisestä sekä yhteiskuntavastuuseen liittyvistä asioista. Toteutat työtäsi yhdessä markkinointitiimin ja liiketoimintojen vetäjien kanssa. Sisäisen viestinnän kehittämisessä apunasi on myös HR-tiimi. Viestintäpäällikkönä olet osa johtoryhmää. Tehtävä sijaitsee Kankaanpäässä ja toivomme sinulta läsnäoloa suurimman osan viikosta.

Odotamme Sinulta:

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kykyä ymmärtää liiketoimintojen viestintätarpeet ja hallita niitä toimivana kokonaisuutena
  • Monipuolista osaamista tekstisisällön tuottamisesta
  • Intoa ja osaamista uudistaa
  • Ymmärrystä viestinnän eri kanavista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista

Arvostamme aiempaa kokemusta energia-alalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän muuttuvalla energia-alalla yhtiössä, jolla on halua ja rohkeutta kokeilla ja kehittää uutta. Meillä sinulla on hienot mahdollisuudet myös kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Pääset työskentelemään innostuneiden ja mukavien ihmisten kanssa. Lisäksi pidämme sinusta huolta hyvillä ja kattavilla henkilöstöeduilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Niina Karjalainen p. 040 5086888

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen research@talenthunters.fi viimeistään 19.10.2022 mennessä. Viemme rekrytointia eteenpäin jo haun ollessa auki.