Aurinko­sähkön helppous yllätti Viitala-Mäensivut

Viitala-Mäensivun omakotitalon katolle asennettiin 15 paneelin aurinkosähköjärjestelmä. Tilaamisen jälkeen kaikki sujui kuin itsestään.

Pomarkkulaisen Viitala-Mäensivun perheessä aurinkosähköjärjestelmän hankinta oli pyörinyt mielessä jo pitkään. Hankintapäätöstä lykättiin tovi jos toinenkin, sillä tuntui, ettei koskaan ollut tarpeeksi aikaa perehtyä aiheeseen. 

”Luulimme, että projekti vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Kuvittelimme myös, että asiasta pitäisi itsellä olla enemmän tietoa”, kertoo Päivi Viitala

Yhteydenotto Vatajankoskelle muutti tilanteen nopeasti. Yhdellä puhelinsoitolla sovittiin kartoituskäynti ja suunnitelmat alkoivat muuttua todeksi.

”Kartoituskäynnin aikana suunnittelimme yhdessä asiantuntijan kanssa kotimme tarpeita vastaavan aurinkosähköjärjestelmän. Kävimme läpi toiveissa olevan energiatuoton, toteutustavan, kennojen tulevan asennuspaikan ja niiden määränkin.” 

Viitala-Mäensivut hankkivat aurinkosähköpaketin kokonaistoimituksena.

”Itse ei tarvinnut tilaamisen jälkeen juuri osallistua!”.

Mäensivu-Viitalan pariskunta perustelee aurinkosähköön satsaamista erityisesti sen ekologisuudella. Toki hyötynäkökulmakin on huomioitu.

“Suurinta säästöä odotamme kesäkaudelta ajoittamalla sähkönkulutusta ajalle, jolloin paneelit tuottavat sitä eniten.”

Vatajankosken asiakkaita perhe on ollut jo vuodesta 1977 asti. ”Luotamme paikalliseen sähköyhtiöön.”

Soita aurinkosähköratkaisut 02 5782 5316