Aurinkosähkön helppous yllätti

Pomarkkulaisen Viitala-Mäensivun perheessä aurinkosähköjärjestelmän hankinta oli pyörinyt mielessä jo pitkään. Hankintapäätöstä lykättiin kuitenkin tovi jos toinenkin, kun tuntui, ettei koskaan ollut tarpeeksi aikaa perehtyä aiheeseen. ”Luulimme, että projekti vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Kuvittelimme myös, että asiasta pitäisi itsellä olla enemmän tietoa”, kertoo Päivi Viitala. Yhteydenotto Vatajankosken Sähköön muutti tilanteen nopeasti. Yhdellä puhelinsoitolla sovittiin kartoituskäynti ja suunnitelmat alkoivat muuttua todeksi. ”Kartoituskäynnin aikana suunnittelimme yhdessä asiantuntijan kanssa kotimme tarpeita vastaavan aurinkosähköjärjestelmän.

Kävimme läpi niin toiveissa olevan energiatuoton, toteutustavan, kennojen tulevan asennuspaikan kuin niiden määränkin.”  Viitala-Mäensivu hankki itselleen aurinkosähköpaketin kokonaistoimituksena.”Itse ei tarvinnut tilaamisen jälkeen juuri osallistua.”

Mäensivu-Viitalan pariskunta perustelee aurinkosähköön satsaamista erityisesti sen ekologisuudella. Toki hyötynäkökulmakin on huomioitu: “Suurinta säästöä odotamme kesäkaudelta ajoittamalla sähkönkulutusta ajalle, jolloin paneelit tuottavat sitä eniten.”

Vatajankosken Sähkön asiakkaita tämä talous on ollut vuodesta 1977 asti. ”Luotamme paikalliseen sähköyhtiöön.”

 


 

Aurinkosähköratkaisut
02 5782 5316

Jätä yhteydenottopyyntö

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.