Uutiset|

Lauri Hölttä palkittiin Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuorena Johtajana

Lauri Hölttä palkittiin Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuorena Johtajana. Kuva: Jussi Valli

Kankaanpään Nuorkauppakamari ja Kankaanpään kaupunki palkitsivat Vatajankosken tuotantojohtajana toimivan Lauri Höltän tällä viikolla Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuoreksi Johtajaksi.

Kilpailuraati kertoi Lauri Höltän olleen selkeä valinta voittajaksi. Hän on 33 vuoden ikään mennessä ehtinyt saavuttaa jo merkittävän uran. Häntä kuvailtiin tasapuoliseksi johtajaksi, joka osallistaa ja kannustaa tiimiään avoimuuteen ja positiiviseen keskustelukulttuuriin. Hän katsoo pitkälle tulevaisuuteen johtaen Vatajankosken energiantuotantoa ja kaukolämpöliiketoimintaa itsenäisesti ja määrätietoisesti kohti päästöttömyyttä. Hänellä on laaja tekninen osaaminen sekä kyky kehittää uusia ratkaisuja alueellisen hyvinvoinnin eteen.

– Lauri on analyyttinen, hahmottaa nuoreksi johtajaksi hyvin isoja kokonaisuuksia ja omaa erinomaiset tekniset valmiudet johtaa Vatajankosken energiantuotantoa ja kaukolämpöliiketoimintaa. Hän ei liiemmin pidä itsestään meteliä, mutta onneksi paikalliset mediat pitävät, hymyilee Vatajankosken viestintäpäällikkö Eero Hammais.

Kuva: Jussi Valli