Työnhakijoille

Avoimet työpaikat

Haemme nyt tiimiimme

Verkostosuunnittelijaa

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluu jakeluverkon sähköinen kohdesuunnittelu. Suunnittelun kohteena voivat välillä olla myös katuvalaistus- ja tietoliikenneverkot. Työhön sisältyvät myös maastosuunnittelu, materiaalisuunnittelu, lupien hankinta ja yhteydenpito sekä maanomistajien että projektipäälliköiden kanssa. Suunnittelutyö tehdään pääosin tytäryhtiömme Vatajankoski Sähköverkon verkostoalueella, johon kuuluvat Kankaanpää, Karvia, Honkajoki, Pomarkku, Lavia ja Suodenniemi sekä osia näitä ympäröivistä kunnista. 

Odotamme Sinulta: 

  • Kokemusta työtehtävistä sähköverkkoalalta 
  • Vähintään sähkötekniikan perustutkintoa 
  • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakas- että tiimityössä 
  • Paineensietokykyä ja itsenäistä otetta työhön 

Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta suunnittelusta ja erityisesti osaamista Trimble NIS verkkotietojärjestelmästä sekä halua kehittyä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän eri infraverkkojen parissa, osana suunnittelutiimiä, jolta saat tarvitsemasi tuen onnistuaksesi tehtävässä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyön tekemisen. Pidämme sinusta huolta hyvillä ja kattavilla henkilöstöeduilla.  

Lähetä hakemus ja CV 6.10.2021 mennessä osoitteeseen leena.luoma@vatajankoski.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Jarno Joensuulle 044 578 2276.

Vatajankoski on uuden energian yhtiö, joka luo jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää, tuottaa ja jakaa kestävää energiaa toimitusvarmasti ja nollapäästöisesti, uusimpia teknologioita soveltaen. Vuodesta 1925 tehtävämme on ollut luoda pysyvää arvoa yhteiseksi hyödyksi. Tänä päivänä toteutamme sitä monipuolisilla, älykkäillä energiapalveluilla. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli 25 miljoonaa euroa ja henkilöstömme 58 henkeä. Me uskomme, että kestävä tulevaisuus vaatii maailman suurimpia pieniä tekoja, paikallisesti.