Työnhakijoille

Avoimet työpaikat

Tervetuloa hakemaan kesätyöpaikkojamme


Verkonrakennukseen Kankaanpäähän, Karviaan ja Laviaan. Verkonrakennuksen kesätyöntekijänä osallistut yhdessä asentajiemme kanssa sähköverkkomme huolto-, kunnossapito- ja rakennustöihin.

Verkostonsuunnitteluun Kankaanpäähän. Verkostonsuunnittelun kesätyöntekijänä osallistut jakeluverkon suunnittelun eri tehtäviin.

Projektityöntekijäksi Kankaanpäähän. Projektityön kesätyöntekijänä osallistut yhdessä työntekijöidemme kanssa verkonrakennushankkeisiin.

Energiantuotantoon sähkö- ja automaatioasentajaa Kankaanpäähän. Tehtävänäsi on toimia asentajan apuna tai itsenäisesti sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapito- ja ennakkohuoltotöissä. Olet alan ammattikouluopiskelija ja sinulla on vähintään 1. vuosikurssi suoritettuna tai sinulla on jokin muu koulutus/ammattikokemus.

Arvostamme yhteistyötaitoja, aktiivisuutta ja positiivista asennetta sekä vähintään yhden vuoden haettavan alan koulutusta.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kokeneiden työntekijöidemme tuen ja arvokasta työkokemusta energia-alalta.

Annamme mielellämme lisätietoja sähköpostitse: vatajankoski@vatajankoski.fi

Hae viimeistään 7.3.2021 ja vietä mahdollisuuksien kesä vatajankoskelaisena. Valinnat kesätyöntekijöistä tehdään 15.4. mennessä.