Lupaamme olla päätöksesi arvoinen kumppani

Vatajankoski on uuden energian yhtiö, joka pienentää asiakkaidensa energiakustannuksia ja ilmastopäästöjä pysyvästi. Toteutamme tarkoitustamme ratkaisuilla, jotka säästävät enemmän kuin maksavat. Toimintamme perustuu läpinäkyvään pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Palvelemme kaikkialla Suomessa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Vatajankoski numeroina

96+

vuotta kokemusta

60

työntekijää

27

MEUR:n liikevaihto

Yrityksen johto

Tulisitko meille töihin?

Vatajankoski toimii valtakunnallisena energiakumppaninasi.
Olisitko sinä osa seuraavaa menestystarinaa?

Haetko sponsorointitukea?

Yhteisen hyvän puolesta jo vuodesta 1926

Vatajankoski ei alun perin syntynyt yhtiöksi. Se syntyi tarpeesta luoda yhteistä hyvinvointia valjastamalla Vatajankoski tuottamaan lähiseudulle sähköä. Tästä juontaa myös yrityksen nimi.

Vielä nytkin, lähes sata vuotta myöhemmin, toimimme ympäristöä kunnioittaen ja yhteiseen hyvään tähdäten. Arvomme ovat vastuullisuus, asiakasläheisyys ja innovatiivisuus. Ajan saatossa olemassaolomme perimmäinen tarkoitus ei ole muuttunut, joskin keinot sen toteuttamiseen ovat kehittyneet huimasti.

Meitä vatajankoskelaisia yhdistää tinkimätön ammattitaito, iloinen palvelumieli sekä ennen kaikkea aito kiinnostus asiakkaidemme tarpeita kohtaan. Toimintamme lähtökohtana on kehittää jatkuvasti uutta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme vähentämään energian hukkakulutusta ja päästöjä, lisäämään energiaomavaraisuutta ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vatajankoski Oy:n hallitus

Tapio Hietaoja
Puheenjohtaja

Risto Mustakoski
Varapuheenjohtaja

Raili Kunnaspuro

Katri Kujanpää

Raimo Kalliokoski

Kaija Kangas

Reijo Kuusisto

Nina Majamäki