Uutiset|

Pohjois-Satakunnan suurin aurinkovoimala valmistui etuajassa

Promecon aurinkovoimala luovutettiin asiakkaalle iloisissa merkeissä.

Aurinkovoimala valmistui nopeammin kuin asiakas osasi odottaa ja siitä saamme suurelta osin kiittää muun muassa erittäin reippaita Sataedun opiskelijoita ja ammattitaitoista työnjohtoa.

Promeco Oy:n Kankaanpään tuotantolaitokselle valmistui 54 kW:n aurinkosähköjärjestelmä ennätysajassa. Aurinkosähköjärjestelmässä on paneeleita yhteensä 180 kappaletta. Nämä muodostavat noin 54 kilowatin järjestelmäkokonaisuuden.

”Kun Kankaanpään tuotantolaitoksemme katon kunnostaminen tuli ajankohtaiseksi, päätimme samalla investoida aurinkosähköjärjestelmään ja lisätä uusiutuvan energian käyttöä. Vatajankoski on ollut vuosia luotettava paikallinen kumppanimme, joten on ilo rakentaa järjestelmä yhdessä heidän kanssa. Aurinkovoima on meille investointi tulevaisuuteen”, kertoo Promecon hallitusta johtava Jenni von Veh.

Vatajankoski on ollut vuosia luotettava paikallinen kumppanimme

”Pansian tuotantoyksikön aurinkosähköjärjestelmä mitoitettiin asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaisesti. Laadukas ja tehokas aurinko-sähköjärjestelmä ei ole vain ekoteko. Se on myös kustannustehokas tapa leikata energiakustannuksia ja lisätä kilpailukykyä”, kuvaa Jalmari Rossi valittua kokonaisuutta.