Uutiset|

Uusi myyntipäällikkö tarjoamaan energiatehokkuutta ja pienempiä ilmastopäästöjä taloyhtiöille

Vatajankoski on valinnut Leevi Hemmingin Tampereelta uudeksi myyntipäälliköksi. Nimityksen tavoitteena on vastata kasvavaan kiinnostukseen taloyhtiöiden ja muiden rakennusten energiatehokkuutta edistäviä palveluja kohtaan. Leevi aloittaa tehtävässään tänään 14.2.2022.

Vatajankoski on viime aikoina panostanut niin päästöttömän energian tuottamiseen kuin rakennusten energiatehokkuusratkaisujen tarjoamiseen taloyhtiöille ja muille kiinteistöjen omistajille. Uuden henkilön nimittäminen on osa tätä samaa kehitystä, jota haluamme edistää eri puolilla Suomea.

-On hienoa saada Leevi mukaan porukkaan ja näin oma paikallinen edustajamme Tampereen seudulle, iloitsee liiketoimintayksikönpäällikkö Jalmari Rossi.

Leevi siirtyy Vatajankoskelle myyntipäällikön tehtävistä Renoalta, joka tekee remontteja yksityistaloihin ja pientaloyhtiöihin.

-Odotan, että pääsen hyödyntämään omia vahvuuksiani ja tuomaan oman panokseni Vatajankosken kasvutarinaan. Uskon vahvasti, että myös Pirkanmaan taloyhtiöissä Vatajankoski tulee herättämään kiinnostusta,  pohtii Leevi Hemminki.