Vatajankosken Sähkö Oy:n hallitus on nimittänyt KTM Pekka Passin (s. 1977) yhtiön toimitusjohtajaksi. Pekka Passi aloittaa tehtävässään 1.10.2019 Petri Paajasen siirtyessä Pori Energian toimitusjohtajaksi.

Passilla on erittäin laaja osaaminen ja kokemus energia-alalta ja liikkeenjohdosta. Passi on toiminut muun muassa Kotka Energian toimitusjohtajana ja viimeisimpänä VALOR Partnersilla energia- ja infra-alaan keskittyvänä johtavana konsulttina. Tehtävissään Passi on kerryttänyt kokemusta vakiintuneiden energia-alan toimintojen lisäksi muun muassa kiertotaloudesta ja energia-alan IoT-ratkaisuista.

“Vatajankosken Sähkö on tyytyväinen löydettyään toimitusjohtajan tehtävään henkilön, jolla on yhtiön tarpeita vastaavaa monipuolista kokemusta energia-alalta. Yhtiö on jo useamman vuoden tehnyt voimakasta muutostyötä vastatakseen murroksessa olevan energia-alan haasteisiin ja tätä työtä halutaan jatkaa. Toivotamme Pekan lämpimästi tervetulleeksi Vatajankoskelle!” sanoo Kauko Juhantalo, yhtiön hallituksen puheenjohtaja.

”Olen iloinen Vatajankosken Sähkön hallituksen osoittamasta luottamuksesta. Yhtiö on edellisen toimitusjohtajan vetämänä aloittanut useita mielenkiintoisia kehityshankkeita, ja aloitan innolla työni yhtiön toimitusjohtajana. Haluan olla mukana luomassa Vatajankosken Sähkölle uusia kasvumahdollisuuksia ja varmistamassa yhtiön tulevaa menestystä”, kertoo juuri valittu toimitusjohtaja Pekka Passi.

 

Lisätiedot:
Hallituksen puheenjohtaja Kauko Juhantalo, 050 2202
Toimitusjohtaja Pekka Passi, 040 508 6367

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.