Sopiva Aurinkosähköpaketti on helpoin ensiaskel aurinkosähköön, koska se on nimensä mukaisesti sopiva kaikille.  Sopiva on sopiva jokaiseen kotiin.

Sopivalla vältät ylimitoittamisen eli yli-investoinnin –>  paras hyöty sijoitetuille rahoille

Olemme vuosien saatossa kartoittaneet aurinkosähkön hyödyntämisen osalta satoja koteja ja yrityksiä. Suurimpana eteen tulleena haasteena olemme tunnistaneet  markkinoilla olevien järjestelmien liian suuren koon asiakkaan tarpeisiin nähden. Nykyisten järjestelmien vaihtoehdot ovat usein monen kodin  kulutukseen nähden paitsi liian suuria myös liian kalliita ja hankalia kokonaisuuksia.

Vastauksena tälle haasteelle loimme Sopivan. Lupaamme, että tämä tuote on vastaus useimpien pienkiinteistöjen aurinkoenergian tarpeeseen aurinkosähkön osalta. Pienimmillään Sopiva paketti muodostuu yhden paneelin paketista ja voit kasvattaa sitä  tulevaisuudessa omien tarpeittesi mukaan. Näin vältytään liian ison ja kalliin järjestelmän hankinnalta.

Sähkölasku pienemmäksi ympäristöystävällisesti

Sopivan avulla pääset pienellä investoinnilla kiinni ympäristöystävälliseen aurinkosähköön – omavaraisuus kasvaa ja sähkölasku pienenee.

Paketti, joka kasvaa tarpeittesi mukaan

Millainen paketti sopisi parhaiten minun kiinteistööni? Yhden paneelin paketti sopii jokaiseen kiinteistöön. Yhden paneelin paketilla voit esimerkiksi pestä 280 koneellista pyykkiä vuosittain  tai jäähdyttää kesäasuntosi kesähelteillä. Kolmen paneelin paketti sopii parhaiten omakotitaloihin. Kolmen paneelin paketilla esimerkiksi vähennät CO2 – päästöjä jo 5 250 kilometrin edestä.  Mikäli kulutuksesi kasvaa tai haluat muuten suurentaa tuotetun energian määrää voit helposti kasvattaa pakettien määrää.

Olisiko nyt sopiva hetki aurinkosähkölle?

Aurinkosähkö on tullut jäädäkseen. Turha sitä on enää miettiä, lyökö aurinkosähkö läpi energiamuotona ja alkaako yhä useamman omakotitalon katolle ilmestyä aurinkopaneeleja. Niin on jo käynyt, eikä trendi ole muuttumassa. Aurinkosähköstä on tulossa valtavirtaa. Ja Sopiva on ilman muuta helpoin tapa ottaa ensiaskel aurinkosähköön.

 


FAKTA
Sopiva on helppo

  • Yksi paketti on valmis kokonaisuus sisältäen paneelin ja kaiken muun tarvittavan
  • Mahdollisuus tilata Sopiva Avaimet käteen -pakettina tai helppo asentaa myös itse
  • Huoltovapaa
  • Nopea asentaa
  • Turvallinen valinta:  laadukas paketti luotettavalta toimittajalta

 

Tutustu Sopivaan

 

 

Vatajankoski
Kirjoittaja:Vatajankoski Me Vatajankosken sähkössä olemme lähellä sinua. Missä ikinä oletkin.