Uutiset, Mediatiedote|

Vatajankoski yhtiöittää Energiakumppanuus-palvelua tuottavan yksikkönsä Vatajankoski-konsernin tytäryhtiöksi

kerrostaloja pääkaupunkiseudulla

Yhtiöittämisellä pyritään mahdollistamaan valtakunnallisesti tarjottavan palvelun tehokas kehittäminen jatkossa. Muutos ei vaikuta Vatajankosken muihin liiketoimintoihin. Energiakumppanuus-palvelua tuottaa lokakuun alusta lähtien Vatajankoski Lämpöpalvelut Oy, johon yksikön työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä ja jonka toimipaikkana on Kankaanpää.

Vatajankoski Energiakumppanuus on valtakunnallisesti tarjottava kuukausimaksullinen palvelu kiinteistöjen kuten taloyhtiöiden energiatehokkuuden ja omavaraisuuden parantamiseen. Sen lähtökohtana on tarjota asiakkaalle aina palvelumaksua suurempi rahallinen säästö lämmityksen energiakustannuksissa. Palvelun yhtiöittämisellä halutaan tukea toiminnan kehittymistä ja sen laajuuden kasvattamista sekä tarjota parempaa kattavuutta ympäri Suomen. Jo nyt valtaosa liiketoiminnan asiakkuuksista on Satakunnan ulkopuolella.

– Energiakumppanuus tarjoaa palvelumallillaan apua taloyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille kohoavia lämmityskustannuksia vastaan. Pääsääntöisesti näiden kustannusten kanssa taistelevat taloyhtiöt löytyvät muualta kuin Pohjois-Satakunnasta. Yhtiöittäminen auttaa hieman muusta konsernista poikkeavan liiketoiminnan ketterämmän kehittämisen ja kasvun hakemisen. Potentiaalia markkinoilla näyttäisi ainakin olevan, toteaa Vatajankoski Lämpöpalvelut Oy:n toimitusjohtajana 1.10. aloittava Jalmari Rossi.

Muutos ei koske vastaavan palvelun Kankaanpään asiakkaita, jotka jäävät edelleen suoraan Vatajankoski-konsernin asiakkaiksi. Asiakkaiden sopimukset sekä niiden ehdot pysyvät yhtiöittämisessä ennallaan.

Lisätiedot
Jalmari Rossi
Liiketoimintapäällikkö
puh. 044 578 2256 / jalmari.rossi@vatajankoski.fi

Pekka Passi
Toimitusjohtaja / Vatajankoski Oy
040 508 6367 / pekka.passi@vatajankoski.fi


Vatajankoski on innovatiivinen, asiakasläheinen ja reilu uuden energian yhtiö. Toimintamme lähtökohtana on kehittää jatkuvasti uutta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme vähentämään energian hukkakulutusta ja päästöjä, lisäämään energiaomavaraisuutta ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.